GROAPA CU LEI. Dorin Gligor a prins colacul de salvare pentru o carieră politică de succes

gligor pamflet

 

[box type=”info”]Ştirea: Vasile Blaga şi-a susţinut candidatura pentru un nou mandat la şefia PDL în faţa democrat-liberalilor hunedoreni. Blaga a venit la Deva însoţit de Gheorghe Flutur, Cezar Preda, Mircea Hava, Raluca Turcan, Andreea Paul Voss, Traian Ungureanu şi Marian-Jean Marinescu. De-ai casei au fost: Dorin Gligor, Mircia Muntean, Gheorghe Barbu, Tiberiu Iacob Ridzi, Ilie Păducel şi foarte multe „stele fără nume”. Întâlnirea a avut loc într-o sală de la Camera de Comerţ şi Industrie (C.C.I.), o instituţie controlată încă de Viorel Arion care serveşte PDL-ul la cele mai avantajoase preţuri. (Arion a lipsit de la moţiunea lui Vasile Blaga). Dorin Gligor nu a vrut să spună pe mâna cui vor merge pedeliştii hunedoreni la congres. Asta e ştirea. Din pamflet reiese că pe Dorin Oliviu Gligor (DOG) îl doare-n bască de viitorul PDL, singura lui preocupare fiind să-şi ţină pe mai departe dregătoria portocalie din Hunedoara. Cu orice preţ. Oricât de urât miroase treaba asta.[/box]

Avertisment:

Acest pamflet a fost cenzurat la Cotroceni, astfel că în text au mai rămas doar glumele care sunt pe gustul Preşedintelui.

 

Dorin Gligor, ţinând de scaun

„Numa’ ăsta, că-i cald”, pare să fi zis în timp ce învârtea colacul de salvare. „În politică faci şi lucruri de rahat. Mircia vrea să mă lase fără scaun. I s-a urcat la cap. Noroc cu Falcă. Dacă iese Udrea – rămân preşedinte. La varianta cu buldogul la şefia PDL mai am de lucrat. Mi-au zis că voi merge la congres cu un număr de 112 delegaţi. Păi, ăsta nici nu-i număr – e apel de urgenţă! Sunt de comă”

 

„Îmi zice DOG, Bull DOG”

Pentru întâia dată, Dorin Oliviu Gligor (DOG) nu şi-a învăţat discursul pe-de-rost şi asta i-a provocat o stare de nesiguranţă atunci când a fost pus să vorbească despre moţiunea lui Vasile Blaga. Era clar pentru Gligor că „buldogul” şi-a botezat discursul „moţiune” ca să râcâie orgoliul moţilor din judeţul Hunedoara (în general) şi pe al lui (în mod special). Gestul lui Blaga obligă şi flatează. „Mă flatulează – o aluzie de mare rafinament la „pupila” lui Băse – gândul că împărtăşim aceleaşi valori fundamentale, cum bine a sesizat-o Ciolan – de vină sunt emoţiile acestui moment CRU-CI-AL în viaţa partidului, Deci reiau: cum le-a definit Cioran în „Lacrimi şi sfinţi”. Partidul Democrat Liberal are nevoie de regăsirea identităţii. Competiţia corectă e extrem de necesară în regăsirea unei identităţi absolut CO-RECT-E!”, se zice că ar fi spus Gligor la dezbaterea moţiunii lui Blaga ce s-a ţinut cu uşile închise, la sediul partidului. Surse demne de încredere din partid mai spun că şeful PDL Hunedoara i-ar fi promis lui Blaga voturile din Hunedoara. „Iniţialele numelui meu sunt: DOG. Dumneavoastră, cum IM-PE-CA-BIL a zis preşedintele, sunteţi bulldog. Evident că ne leagă lucruri trainice”, ar mai fi zis Gligor.

 

Un fluture pe crampă

La întâlnirea cu presa, DOG a schimbat macazul pentru doamnele din cursă – Udrea, mai ales, dar şi Macovei – în sensul că vor fi ascultaţi toţi şi la final se va trage linie sub cel mai bun. „A fost prima moţiune şi eu îmi doresc (şi sunt convins că va fi aşa) în toată dezbaterea care are loc în prezent, organizaţia Hunedoara va fi un exemplu de onestitate în ceea ce înseamnă alegeri corecte în partid. Moţiunea prezentată de Vasile Blaga a avut argumente SO-LI-DE”.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!