V-ați ales! Și acum?!

Gata! V-ați ales! A ajutat Dumnezeu să treacă și ziua de 25 mai. Noi am supraviețuit. Voi?! V-ați bălăcărit ca ultimii oameni. V-ați amenințat cu pușcăria mai rău decât ultimii golani de pe lumea asta! V-ați jignit ca vagabonzii și puțin a mai lipsit să nu vă și scuipați. Unii dintre voi au uitat că au și ei mame, soții, amante, fiice, prietene, iubite. Ați coborât discuțiile la nivelul celei mai infecte crâșme din țara asta. Păcat!

V-ați folosit de toți amărâții, cărora le-ați promis iar că o să le râniți casele, că o să le dați bani fără ca ei să muncească. Unii au fost „miluiți” deja și se roagă să fie cât mai multe campanii electorale.

V-ați atins scopul, unii dintre voi, dragi politicieni! Și acum?! Vine vara, plecați în concedii ca să vă odihniți creierii încinși ca să o puteți lua de la capăt în toamnă?! Tare cred că atunci o să ajungeți la crimă. Ați demonstrat că se poate. Să ferească Dumnezeu!

Amărâții au fost uitați încă de la ora 21 din ziua de 25 mai. Ei rămân tot acolo, în casele lor coșcovite. Oricum nu au înțeles nimic din ceea ce li se întâmplă, iar voi nu aveți niciun interes să îi faceți să priceapă. Aici greșiți voi, dragi politicieni! Dacă ei ies din mizerie și voi aveți de câștigat. Nimeni nu vă va mișca de la putere dacă îi merge bine. Asta nu ați înțeles niciodată, din păcate pentru alegători.

Pe de altă parte, cu ce îi e mai bine astăzi României că v-ați atins scopul? Poate aveți timp să ne explicați zilele acestea! De ce ne-am simți mai mândri că suntem români, reprezentați de EuroCampioni, ridicând România, cu Europa în fiecare casă, liniștiți că Transilvania e în Europa? Asta ca să folosesc sloganurile de campanie ale formațiunilor care au reușit să își trimită reprezentanți în Parlamentul European. Aveți acest răspuns sau, pur și simplu, nu vă pasă?! Alegerile au trecut. Până la celelalte e cale lungă și o vacanță frumoasă de vară! Aveți timp să născociți și alte prostii cu care să ne luați mințile la toamnă!eu

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “V-ați ales! Și acum?!

 1. remus

  Un articol bun.
  Noi, cititorii, vrem jurnalisti cu adevarat independenti si articole in interesul real al cetatenilor, nu al politicienilor. Stiu, e greu dar nu imposibil.
  Schimbarea atitudinii jurnalistilor poate grabi educarea electoratului si alinierea politicului la cerintele acestuia. Determinant pentru repunerea societatii pe directia si sensul corect. Trebuie sa ne gandim cu totii la viitor nu doar la efemerele oportunitati ale prezentului. Trebuie sa cladim si asta cere timp si sacrifciu, dar copii si nepotii nostri merita orice.
  Pana acum le-am daruit o societate care nu le ofera nimic. Si nu de putine ori avem si nerusinarea sa-i invinovatim pe ei.

  Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara