Scelerații de serviciu

euAm scris acest text cu trei zile înainte de alegeri. Îl public doar astăzi, după ce s-a încheiat totul și se cunosc rezultatele. A fost o mizerie de campanie electorală, în care nimeni nu s-a străduit să ne explice nimic legat de rostul celor 32 de reprezentanți ai României în Parlamentul European. Mai mult, toate atacurile au fost îndreptate împotriva unor persoane care nu candidau. În județul Hunedoara, mizeria a atins cote alarmante. Fără să dau prea multe detalii, vă pot spune că asemenea mizerii nu mi-au fost date să citesc de când am învățat alfabetul. Nici nu are importanță cine a fost ținta, ci cât de bolnavi sunt cei care le-au născocit și apoi scris, așezat pe hârtie, tipărit și distribuit. O spun cu toată răspunderea că doar preoții mai pot face ceva pentru astfel de persoane, adică să se roage pentru ele. Medicii sunt clar neputincioși când au de-a face cu astfel de scelerați.

Am tot spus că nu mă mai miră nimic pe lumea asta. Așa e, doar că nu înțeleg de unde le vin frustrările unor asemenea specimene. Mă uit pe site-urile de socializare, pe cele ale ziarelor, televiziunilor etc. Peste tot, specimenele comentează. Sigur că nu au niciodată argumente. Sub protecția anonimatului, aruncă din ei atâta rahat, încât te întrebi – cum nu au murit încă, înecați în propriile abjecții? Se leagă de orice – de la aspectul fizic al celui pe care își varsă nebunia și până la familii, studii etc. Fără să vreau, pe unii dintre cei care scriu mizerii peste tot, i-am dibuit. Nici măcar nu m-am mirat. Lași, slugarnici, mereu dispuși să pupe dosuri, schimonosiți fizic, sfertodocți – cam acesta este profilul tuturor, fără excepție. Oribil e că partidele se folosesc de ei ca să își atingă scopul. Oribil e că exact din fruntea țării se dă tonul pentru astfel de porniri. De ce?! Pentru că și mulți dintre politicienii români arată, gândesc și reacționează ca și scelerații de serviciu. Ceilalți, puțini la număr, vor fi obligați mereu să se apere de aceste gunoaie. Din păcate, vor folosi cam aceleași metode.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece − 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva