Scelerații de serviciu

euAm scris acest text cu trei zile înainte de alegeri. Îl public doar astăzi, după ce s-a încheiat totul și se cunosc rezultatele. A fost o mizerie de campanie electorală, în care nimeni nu s-a străduit să ne explice nimic legat de rostul celor 32 de reprezentanți ai României în Parlamentul European. Mai mult, toate atacurile au fost îndreptate împotriva unor persoane care nu candidau. În județul Hunedoara, mizeria a atins cote alarmante. Fără să dau prea multe detalii, vă pot spune că asemenea mizerii nu mi-au fost date să citesc de când am învățat alfabetul. Nici nu are importanță cine a fost ținta, ci cât de bolnavi sunt cei care le-au născocit și apoi scris, așezat pe hârtie, tipărit și distribuit. O spun cu toată răspunderea că doar preoții mai pot face ceva pentru astfel de persoane, adică să se roage pentru ele. Medicii sunt clar neputincioși când au de-a face cu astfel de scelerați.

Am tot spus că nu mă mai miră nimic pe lumea asta. Așa e, doar că nu înțeleg de unde le vin frustrările unor asemenea specimene. Mă uit pe site-urile de socializare, pe cele ale ziarelor, televiziunilor etc. Peste tot, specimenele comentează. Sigur că nu au niciodată argumente. Sub protecția anonimatului, aruncă din ei atâta rahat, încât te întrebi – cum nu au murit încă, înecați în propriile abjecții? Se leagă de orice – de la aspectul fizic al celui pe care își varsă nebunia și până la familii, studii etc. Fără să vreau, pe unii dintre cei care scriu mizerii peste tot, i-am dibuit. Nici măcar nu m-am mirat. Lași, slugarnici, mereu dispuși să pupe dosuri, schimonosiți fizic, sfertodocți – cam acesta este profilul tuturor, fără excepție. Oribil e că partidele se folosesc de ei ca să își atingă scopul. Oribil e că exact din fruntea țării se dă tonul pentru astfel de porniri. De ce?! Pentru că și mulți dintre politicienii români arată, gândesc și reacționează ca și scelerații de serviciu. Ceilalți, puțini la număr, vor fi obligați mereu să se apere de aceste gunoaie. Din păcate, vor folosi cam aceleași metode.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 6 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare         PE MUNTE. Cetățeni străini, salvați de jandarmi         Tânără condamnată după ce ascuns droguri în vagin pentru a le livra deținuților         SPARG LIMITELE PENIBILULUI. CJH face turismul de rahat (la propriu) în Sarmizegetusa Regia         Ce s-a ales de fosta Școală 10 din Hunedoara, unde învățau 1.500 de elevi         Caz șocant în comuna Pui: o elevă de opt ani a fost abuzată de învățător         PRIMĂRIA DEVA. Ajutor pentru încălzirea locuinţei         CU BANI FDI. Bucureşci: Iluminat public european până de Paşte         Soarta tristă a „autostrăzii – muzeu”, părăsită de două luni