Să ne citiţi cu bine şi în 2015! LA MULŢI ANI!

42

felicitarePunem punct unui an memorabil în care vedete pe agenda publică au fost politica, alegerile şi acţiunile DNA-ului. Am avut de toate! Răsturnări fericite de situaţie, dar şi arestări premium, sărăcie, dar şi paşi făcuţi înainte, disperare, dar şi speranţă.

În hăţişul complicat al actualităţii, Ziarul Hunedoreanului a găsit şi în 2014 drumul cel mai scurt între eveniment şi public. Am scris, am postat, am construit cu discernământ oglinda nedeformată a realităţii cotidiene, fără să interpretăm faptele tocmai pentru ca dumneavostră să ştiţi ce se întâmplă, să fiţi primii informaţi şi să puteţi socoti singuri ce e bine şi ce e rău. Dovadă că ne-am făcut bine treaba este aprecierea dumneavoastră. Ea se traduce prin tirajele care confirmă că, la fel ca şi anul trecut, şi în acest an Ziarul Hunedoreanului termină competiţia ca lider de piaţă, are cei mai mulţi cititori şi cea mai mare influenţă mediatică în judeţ.

Dar acest text nu trebuie să fie neaparat despre noi şi realizările noastre. De aceea, onorabili cititori ai Ziarului Hunedoreanului, echipa vă mulţumeşte că aţi răspuns atât de convingător demersului nostru permanent de a vă fi aproape pe tot parcursul lui 2014.
Pentru 2015 ne-am propus să rămânem acelaşi ziar pe care îl cunoaşteţi de atâta timp. Echidistant, dar subiectiv împotriva prostiei, făţărniciei şi minciunii.

La mulţi ani cu sănătate!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.