Poveşti cu politicieni

editorialLumea se uită în gura lor, îi votează, sigur, mulţi alegători fac asta după ce au primit şi ei măcar un litru de ulei sau o pungă de cafea ori 3 lei, îi înjură sau îi adoră, după caz. Apoi, alegătorii îşi merită soarta, iar politicienii zburdă fericiţi 4 ani prin banul public şi se mănâncă între ei. Aflu în fiecare zi multe poveşti cu politicieni. Uneori, râd, alteori îmi vine să plâng. Adesea mă gândesc ce ar crede oamenii de rând dacă ar auzi ce scot din ei şi cât de „solide” sunt, chipurile, alianţele sau ce „duşmani” sunt politicienii care provin din partide diferite. Credeţi-mă, aşa îmi vine să povestesc întâmplări şi să dau şi nume, dar mi se face ruşine de ruşinea lor. Poate cândva o voi face. Până atunci, se cade să vă amuzaţi şi dumneavoastră cu ultimele poveşti pe care le-am auzit.

Mă gândesc că nu e nimeni nebun şi am înţeles cu toţii că PNL şi PSD sunt într-o alianţă. Corect ar fi ca social democraţii şi liberalii să vorbească frumos unii despre ceilalţi, nu-i aşa?! O, da! N-o să credeţi, dar se bârfesc şi se duşmănesc mai rău decât o fac împotriva celor de la PDL sau PP-DD. Preocuparea cea mai mare a multora dintre pesediştii hunedoreni este procesul pe care liderul PNL Hunedoara îl are cu ANI. Deja unii dintre ei au ieşit la încălzire, surescitaţi de ideea unor alegeri anticipate. De partea cealaltă, liberalii se agită cum să îi faulteze pe colegii de alianţă.

Şi la PDL e frumos. Rămaşi în partid doar pentru că îşi pierd mandatul, mulţi dintre primarii PDL plâng că sunt oropsiţi, dar se duc, pe furiş, şi la PSD, şi la PNL şi promit că data viitoare de acolo vor candida. Ca să arate ce loiali sunt povestesc despre liberali social-democraţilor şi invers. Pedeliştii se sfâşie unul pe altul. E tare amuzant să-i asculţi şi să vezi cum cei care au făcut o mulţime de mizerii cândva dau acum toată vina pe cei care au fugit din partid.

Cei de la PP-DD se bârfesc între ei. Se ţin falnici pentru că pot decide la un adică cine rămâne la putere şi cine pleacă în opoziţie.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “Poveşti cu politicieni

 1. gica contra

  “E usor a scrie versuri
  Când nimic nu ai a spune,
  Insirând cuvinte goale
  Ce din coada au sa sune.”
  Asa si cu articolele de ziar.
  Apropos, articolul asta l-ati scris acum 1-2 ani sau o sa-l refolositi peste 1-2 ani. Merge oricand vrei sa publici ceva, dar n-ai nimic de spus.
  Aveti o mare calitate ziaristica: Vorbiti/scrieti mult, dar spuneti putin, asa sa se umple foaia. Mai ca devin ecologist de grija copacilor taiati pentru hartia pe care o mazgaliti.

  Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru