Pixul negru. Turcescu a executat un ordin, ori şi-a asumat dezonoarea?

editorial (2)O bombă de presă a explodat duminică! Mă tem încă şi însă că este doar o fumigenă. Mai rău! Că este un puturos fâs, care va împuţi şi mai urât mirositoarea presă de televiziune, presa în general, practicată de aproape 20 de ani în România! Robert Turcescu a recunoscut, singur şi nesilit de nimeni, zice el, pe blogul personal, că este ofiţer sub acoperire, locotenet-colonel mai exact, şi că nu mai poate suporta să mintă în continuare… A dat publicităţii şi documentele care atestă această apartenenţă. Dar a lăsat să se înţeleagă că, deşi le are în casă, n-ar şti cum au ajuns acolo…În spovedania de la B1TV, în emisiunea Sorinei Matei (“ţiganca neîmpuţită” a lui Băsescu-apud “Ziarişti online”), şi alături de floarea cea vestită a postului, Sabin Orcan, Andreea Pora, Sergiu Silviu, Laurenţiu Ciocăzanu (absent fiind Mircea Marian), ofiţerul a invocat tot la trei vorbe pe Dumnezeu şi pe judecătorul care vor stabili adevărul despre faptele lui. Reuşind, desigur din grabă şi surescitare, să-i răspundă unei întrebări a surexcitatei Sorina, că Dumnezeu a vrut aşa! Adică, invocându-L drept martor, Cel de Sus ar fi răspunzător de faptul că el a fost un ticălos! Dar s-a eliberat şi le cere colegilor săi din platou să se elibereze şi ei…Ceea ce sună a recunoaştere că între colegii săi mai există ofiţeri asemenea lui. Nu ştiu la cine se referea şi nici nu contează. Pe cei enumeraţi, cărora li se alătură şi Andrei Bădin, momentan suspendat, nu ca ofiţer ci ca mituit, noi i-am apreciat şi pentru alte merite…Cele mai importante fiind ticăloşia manipulării şi deformarea informaţiei, specialităţi ale casei!
Deocamdată, din rivalitatea declarată şi escaladată până la ură şi duşmănie reciproce, dintre cele două spălătorii de creieri, B1TV şi Antena 3, pro-, respectiv anti-băsiste, a doua este în avantaj: ofiţerul ei nu a fost, nu s-a descoperit! Judecând după antecedente (cei de la B1 au în spate eşecuri grele în presa scrisă:Turcescu a falimentat, ca redactor-şef, Cotidianul, primul ziar occidental şi autentic de dreapta, fondat de Ioan Raţiu; Orcan- pe Adevărul de seara, Sergiu a aprins lumânarea la Evenimentul zilei, Ciocăzanu- la Adevărul, Pora sărută cu buzele morţii Revista 22) şi audienţe, anti-băsiştii rămân, încă, ceva mai credibili!
Dar cele de mai sus se pot topi ca un castel de nisip în faţa unei foarte posibile diversiuni “marca Turcescu”. Totul poate fi o nouă manipulare prin care să fie scoasă din dezbateri declaraţia tembelă a lui Băsescu despre existenţa unui candidat la preşedinţie ofiţer sub acoperire.
Lent-colonelul Robert Turcescu a executat un ordin, ori şi-a asumat dezonoarea?

Comentarii FB

comentarii
5 Răspunsuri la “Pixul negru. Turcescu a executat un ordin, ori şi-a asumat dezonoarea?

 1. gicacontra

  Nenea Stanciu,
  vad ca p-aia ratata cu tiganca o intorsasi din pix, postfactum (dar, zau asa, se face la un mare deontolog ca matale sa corectezi un articol dupa ce te deconspira cineva ca le mai zici dupa ureche? In plus, aia cu neimputita poate ai gasit-o matale pe ziaristionline, ca-i mai la-ndemana, dar este de pe blogu’ unui handicapat, Victor Roncea-i zice, care numai ziarist nu-i).
  Ce nu inteleg e insistenta cu virgula aia gogonata din titlu si din final. Sau n-ati ajuns cu googalitu la capitolul semne de punctuatie din Indreptarul ortografic, orto … samd?

  Răspuns
 2. alinutza

  Nenea Stanciu, ai vazut ce l’ai starnit pe pupincuristul basist gica contra? Desi cam are el dreptate, un prost a aruncat in apa piatra aia cu ofiterul sub umbrela si Turcescu vrea s’o scoata.

  Răspuns
 3. gica contra

  Ba pardon!
  La A3 ofiterul s-a descoperit inainte! Si a fost si confirmat ca turnator (si inca de rude apropiate) de ICCJ, iar acum este la mititica pentru cca 3 ani jumate (auzi ce chestie misto, cica dupa 60 faci numa o treime, de ma si mir ca bietii pensionari, in loc sa stea cu gura cascata sa vada daca nu cumva gaseste pontalau’ ceva bani inainte de alegeri pentru marirea pensiilor, nu trec la actiune) si cam chel prin conturi. Felix, cica-i zice! Si cica unii de pe acolo, n-aveau voie de la frati si surori sa fie acoperiti, ci doar dezveliti!

  Răspuns
  1. gica contra

   Era sa uit! Ca sa nu consumati inutil din neuroni (inerent imputinati la cei care executa doar o treime), va raspund 100 % sigur (din trei surse acoperite) la ultima intrebare: DA! Asta chiar daca m-a incurcat putin virgulita aia inainte de ori, sau de sau. Bine ca acoperitii n-au avut probleme cu ea, ca altfel nu puteam sa va raspund.

   Răspuns
   1. gicacontra

    Si inca una, asa pentru informarea corecta: apelativul tiganca imputita (mult prea dragastos, fata de mai corectul putoare) era adresat unei neica nimeni inscrisa in CI ca Andreea Pana si nu Sorinei Matei – apud Google. Daca cu virgulele puse corect nu prea le aveti, macar googaliti un pic inainte, sfertodoctule, care dai lectii deontologice!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + șaptesprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute