Pixul negru. …Dar dacă Udrea spune adevărul?

Zilele trecute scriam aici că e coadă mare la denunţuri din puşcărie. De-atunci, coada se-ngroaşă, dar parcă nici nu ne mai…trage cu ochiul asupra a noi şi noi dezvăluiri, care de care  mai senzaţională, mai şoc! Pentru că tribuna pârelor e cvasipermanent ocupată de Udrea. Acum, să mă iertaţi că n-am zis şi “doamna”, dar cine mă ştie, ştie că niciodată nu am considerat-o “o doamnă”! Doamnele sunt tot mai rare. Mai ales după ce intră în politică… Nimeni, dintre toţi dătătorii cu părerea, nu poate să spună clar cât adevăr şi câtă minciună se află în delaţiunile Udrei. Care deocamdată sunt îndosariate doar ca declaraţii, iar probele ce vor confirma sau infirma spusele sale e cam greu să ajungă şuvoi în  spaţiul public, la concurenţă cu inundaţiile zilnice  ieşite din gura blondei lui Băsescu.

Până atunci, însă, iată diluviul delaţiunilor spală şi meleaguri hunedorene, făcând ceva ravagii la Lupeni. Chiar în primărie,  primarul Cornel Resmeriţă fiind deja aplecat asupra unor coli albe pe care primul rând începe cu Subsemnatul…Situaţie în care se află şi acţionarul…Gărdean al firmei Transgaz din Haţeg.  Implicaţi cu toţii în afacerea “Gala Bute”. De la care nu putea lipsi Rudel Obreja! Care, la o Justiţie…justă trebuia legat imediat după tipărirea afişelor ce anunţau un eveniment ce trebuia să fie o mândrie naţională! Dar se dovedeşte o mânărie naţională! Ce voiam să zic cu afişele este că organizatorul meciului nu  era Federaţia Română de Box, cum este normal, ci firma preşedintelui acesteia, Rudel Obreja. Care şi-a tăiat partea de încasări ce revenea boxului românesc pentru organizare şi eventualele beneficii pentru firma lui. Încă nu se ştie, sperăm că se va afla cât a intrat în genţile Udrei.   Şi atunci, ca şi mai recent,  banii  ce reveneau din televizări Ligii Profesioniste de Fotbal şi, de aici, echipelor ajungeau la firma Bodu a lui Mitică Dragomir. Iar cluburile, echipele mor…Înfloresc însă restaurantele şi hotelurile lui Mitică…Numai că aici, dacă nu a fost parteneră şi Udrea, încă nu se fac valuri…Să sperăm, să mai aşteptăm!

Dar năvălnicul şuvoi de pâre ale Udrei, în acest moment a singurele  “probe” dar fulminante ale Elenei fatale a fostului preşedinte ( va fi şi fatidică?) -dacă va fi instrumentat riguros, curajos şi se confirmă, poate să lase-n piele goală întreaga politică  din “deceniul Băsescu”! Ca fiind apogeul  mafiei de stat, institţionalizată, păzită şi apărată de strturile care trebuie în mod normal să dea siguranţă şi garanţie funcţionării statului de drept! Şi nu doar procuroarea Bica, ca una dintre şefii unei structuri de forţă şi putere, reprezintă hăul mafiot! Ci mult mai gravă, nedovedită însă, şi se cam târâie barca pe uscat până la elucidarea cazului, ar fi starea indusă că şeful în funcţiune al SRI, omul de gardă al fostului preşedinte , generalul  Coldea   ar conduce practic România!

Dacă toate vorbele Udrei , deocamdată doar expresii ale disperării prea-mult adulatei, inclusiv de presă, vor deveni fapte probate, autentificate, înseamnă că am trăit 10 ani sub Mafie! Iar acum aceasta se destructurează din interior! Prin delaţiuni. La fel ca mafia siciliană, ca mafia americană! Foarte bine! Dar cine  ne dă viaţa pe 10 ani înapoi?

Nicolae Stanciu

Comentarii FB

comentarii




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
PETIŢIE ALDE. “Soluții sunt, trebuie doar ca Guvernul să și vrea!”         Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa