PE CONTRASENS. Ponta, mândru de românii lui! Hrebenciuc, Şova, Andronescu, Sârbu, Năstase…

editorial (4)Victor Ponta merge spre Cotroceni în fruntea unui alai politic format din şmenari de lux. Bănuielile sunt confirmate în fiecare zi de Justiţie. Domnul Victor Ponta e nevoit să afle că vremurile nu mai sunt favorabile pesediştilor corupţi, nume mari de colegi de partid ai domniei sale, unii chiar rude apropiate, sunt anchetaţi că au furat zeci şi sute de milioane de euro. Până la urmă, drumul candidatului Ponta spre Cotroceni este un marş al durerii care pe noi ar trebui să ne bucure. Scăpăm de infamii politicieni care ne-au furat banii pentru spitale, şcoli, drumuri şi o viaţă mai bună.

Contextul ne prilejuieşte din nou posibilitatea să aflăm cine este de fapt candidatul cu cele mai mari şanse să ia puterea supremă în stat. Nu trebuie decât să ascultăm reacţia domnului Victor Ponta la trocul porcesc, amnistie cotra şefia PSD, pus la cale de subalternii domniei sale, Hrebenciuc şi Şova. Ce face domnul Ponta? Ia la mişto DNA-ul spunând că nu e treaba acestei instituţii să numească şefi de partide, după care se dă super ocupat cu guvernarea ţării.

Faptele sunt aşa: DNA-ul, în locul lui Victor Ponta, face ordine în partidul al cărui preşedinte este acesta peste corupţii mari şi mici. Pe rol este acum înţelegerea dintre Hrebenciuc şi Şova în care Hrebenciuc îi cere lui Şova o lege care să-i amnistieze faptele penale de corupţie promiţând la schimb conducerea PSD pentru Şova, după plecarea lui Ponta la Cotroceni. Adică, avem de a face cu un caz tipic de gravă corupţie cu implicaţii până la vârful puterii în stat.

Ce spune Ponta despre situaţie: că DNA nu are nici un drept să se amestece în numirea şefilor la partide!

Vedeţi ce răstălmăcire aiuritoare poate scoate omul ăsta din cap? E o replică de tip schizofrenic, care malformează adevărul până la absurd! Vorbind aşa, Victor Ponta trădează enervare şi o ostilitate clară privitor la organele de anchetă şi la lupta împotriva corupţiei. Cu Victor Ponta preşedinte va trebui să stăm cu ochii pe statul de drept şi independenţa Justiţiei ca pe butelie. Ponta preşedinte va însemna salbe de “marţea neagră”, corupţi îmbuibaţi pe spatele propriilor alegători şi alunecarea periculoasă a României spre o formă de stat de tip ucrainean.

Cei care-l votează sau nostalgicii trebuie să ştie din capul locului că România lui Ponta nu va avea nimic din socialismul României lui Ceauşescu! Nu se vor contrui cartiere de blocuri pentru români, nu vom avea nici slujbe garantate, nici sănătate şi nici şcoală pe gratis. Vom trăi într-o Românie tot mai imorală şi nedreaptă. Corupţii ne vor fura zilnic jumătate de pâine de la gură şi vor folosi sărăcia provocată ca să ne cumpere ieftin supunerea cu doi mici, o bere, o găleată sau o slujbă de trepăduş pe undeva.

Credeţi că e prea apocaliptic acest scenariu? Amintiţi-vă al cui moştenitor politic este Victor Ponta! Are un bunic care în 1989 a chemat public forţele ruseşti la Bucureşti “să apere Revoluţia”, şi un părinte care a ridicat corupţia din România la rang de artă. Iar echipa sa de la partid e pe măsură. Ponta e mândru de românii lui, Hrebenciuc, Şova, Andronescu, Sârbu, Dragnea, Năstase, Iliescu… În această privinţă opţiunea e clară: dacă dorim linişte pentru corupţi, Victor Ponta este preşedintele potrivit.

MAREA UNIRE între Justiţie şi fărădelege este singurul lucru bine făcut care se aşteaptă de la candidatul PSD-ului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!