PE CONTRASENS. Firczak, Nistor, Resmeriţă, Ţîmpău, Intotero, la ce vă trebuie superimunitate?!

editorialMăi, pe cine naiba reprezintă parlamentarii ăştia?  Cu puţine excepţii, mare sfârâială nu fac ei pentru judeţul ăsta amărât, dar pentru asta oricum nu le taie nimeni capul. Neamul ăsta nu pedepseşte nevolnicul, mai ales dacă vede că e măcar onest.

Dar şi nevolnic şi şmecheraş e deja un cumul de vicii prea greu de înghiţit chiar şi pentru cel mai înţelegător băgător de buletin de vot.

M-aş fi aşteptat de la alde Firczak, Nistor, Resmeriţă, Ţîmpău şi  Intotero să-mi ungă sufletul de alegător cu un scandal monstru, cu o critică brici care să hăcuiască penala iniţiativă a Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor ce a închis uşa în nas anticorupţiei în Parlament, la Cotroceni şi, de ochii lumii,  printre avocaţi şi notari.

Aş fi purtat un tricou cu „Respect” pentru ei să-i văd ieşind pe posturi să spună că nu sunt de acord cu această mârşăvie a colegilor, că se delimitează de ea pentru că sunt cinstiţi şi nu au nici cea mai mică teamă de organele de anchetă ca să înţelegem şi noi că nici nu au de gând să ciordească ceva în perspectivă.

În loc de asta, ce credeţi că au făcut domniile lor ? Au votat cot la cot cu puşcăriabilii ! (lista ruşinii de pe gandul.ro e elocventă).

Păi de aia v-am trimis în parlament ca să votaţi pentru superimunitate? Locuri de muncă ioc (şomajul a crescut în judeţ), legi bune, drepte şi clare defel, investitori kanci, numai „bla-bla-bla” şi acţiuni nelucrative de tip berbec„care pe care”. Ba mai mult,  nici de hoţii inteligente nu mai sunt buni acuma parlamentarii, de fac din Codul Penal armură contra DNA şi Justiţie.

Şi nu se gândesc numai la viitor ! Privesc cu mânie în urmă.  Legea Amnistiei şi Graţierii, scoasă de pe ordinea de zi în ultima secundă pentru a fi înfiptă din nou într-un moment mai prielnic, plănuieşte să-i spele şi pe politicienii condamnaţi deja pentru acte de corupţie laolaltă cu cei  a căror condamnări sunt pe ţeavă.

Păi ce e asta, doamnelor şi domnilor parlamentari?  O asemenea superimunitate nu aveau nici activiştii de pe vremea lui Ceauşescu! Era dictatură şi puteau şmangli la liber cât timp erau în graţii.

Că dacă stai să te gândeşti, democraţia asta românească e mai al dracului ca fosta dictatură. Atunci nimeni, niciodată, nu a fost atât de inconştient încât să aşeze românii deasupra legii umblând la Codul Penal.

Chiar şi aşa nu au rezistat cu dictatura mai mult de 50 de ani !

Comentarii FB

comentarii
3 Răspunsuri la “PE CONTRASENS. Firczak, Nistor, Resmeriţă, Ţîmpău, Intotero, la ce vă trebuie superimunitate?!

 1. Dreptaciu

  Nu putem sa ne dam deocamdata demisia, draga Mihai. E o coada pe 10 randuri si nu ai sa crezi, dar tot PSD-ul s-a bagat in fatza !

  Răspuns
 2. Mihai

  PNL-isti care au votat modificarea Codului Penal sa-si dea demisia din Parlament urgent. PNL-ul sa le ceara asta alaturi de noi cei care i-am votat.

  Răspuns
 3. gicacontra

  Cata lipsa de documentare, domnule ziarist!
  N-ati aflat ca, alaturi de alti tampiti cum sunt:ambasadele USA, UK, Germaniei, Comisia europeana, ca sa nu mai zicem de multi dintre cei cca.14 mil.de nesimtiti de romani care asta vara nu si-au stricat concediile ca sa-l scape pe voiculescu &comp. de puscarie, sunteti un dislexic incapabil sa lecturati productiile nocturne ale alesilor neamului.
  Totul e bine si o sa fie si mai bine de la anul pe vremea asta! Mai urmariti A3! Ca acolo e adevarul si calea …ca in ultimul timp o cam luati pe aratura!

  Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Adolescent de 16 ani acuzat că și-a violat sora de 10 ani         Tragedie pe DN 7, în apropiere de nodul rutier de la Ilia         Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin