PE CONTRASENS. Cristescu de la PMP, alt candidat tip PLM?

editorial (4)Recunosc, dumneavoastră nu trebuie să vorbiţi aşa, dar eu pur şi simplu nu mă pot abţine. Când văd stilul de campanie electorală a „noului” Partid Mişcarea Populară (PMP) mă hărţuieşte un „déjà vu” cu vechiul PRM a lui Vadim Tudor. Un hârdău plin de borhot electoral din care tribunul, luând câte o gură plină,  îşi boteza inamicii „violatori, homosexuali, scârnăvii”, mă rog, după inspiraţia de moment. După care automat venea sfânta promisiune cu închisoarea şi chiar execuţii pe stadioane pentru jurnalişti.  Pentru că nu a fost capabil să construiască nimic în afară de gargară puturoasă, PRM este astăzi un paraplegic electoral.

Mereu surprins de mutaţiile din politica românească, am regăsit discursul de serie neagră al tribunului la unul din candidaţii „noului” partid al preşedintelui Băsescu construit pentru doamna Elena Udrea.  Nici nu a aflat bine pe unde vine Ţinutul Pădurenilor, că un alt „escu”, Radu Cristescu de la PMP,  a venit să ceară voturi pentru deputăţie la pădureni.

Ce oferă domnul Cristescu? Nimic de mâncare şi nimic de lucru. Are însă la ofertă multă Poliţie, anchete şi închisori! Dacă-l asculţi pare nepotul vitreg a lui Vadim! E stupefiant! Şi ce zice domnul Cristescu? Păi, zănghăne din dentiţie, că nu are cătuşe. Paraşutat de la Bucureşti, că doar e candidatul Elenei Udrea, domnul Cristescu merge pe drumurile asfaltate de  Moloţ ca să le spună pădurenilor că vrea să-l bage pe acesta în puşcărie. Prin urmare,  Moloţ, un mare „mafiot local” care ţine sub teroare judeţul ăsta amărât, va fi încătuşat de Radu Cristescu,  atenţie însă!, numai dacă electoratul de la Colegiul 3 îl va trimite în Parlament. Dacă Cristescu nu prinde deputăţie, oamenii s-au lins pe bot: Moloţ rămâne liber!

Cu asta vrea domnul Cristescu să câştige voturi? Cu seriale poliţiste de doi bani? Crede cineva că un Moloţ în lanţuri  va aduce locuri de muncă şi belşug în Ţara Haţegului?  Povestea e fumată până la filtru! De 10 ani defilează cu ea  inamicii politici ai şefului liberal. Fără de speranţă, electoratul din Colegiul 3 aşteaptă altceva. Să vină odată şi la ei un politician serios care să se bată în parlament pentru interesul lor, nu cu alţii pentru propriul interes!

Dar cine este străinul ăsta trimis la Hunedoara de doamna Udrea să ceară voturi şi să împartă DREPTATEA sub forme nerecomandate minorilor? Dacă cauţi pe bătrânul Internet nu afli lucruri bune despre el. Domnul Radu Cristescu este un traseist politic plecat din PDL, refuzat de PNL, şi aciuit acum în PMP. Are în siaj mai multe scandaluri de corupţie, un ziar central în care foştii aliaţi şi viitorii adversari sunt batjocoriţi în şcoala calomniei predată ani şi ani de „Tricolorul” lui Vadim, şi o etichetă de „interlop” pusă de con-orăşenii săi din Satu Mare. Prin urmare un CV clasic de politician român. Nimic peste medie, nimic de soi la domnul Cristescu! Iaca, e şi domnia sa un alt candidat de tip PLM, adică Politician Literalmente Mânjit, ca să nu fie dubiu. Dar dacă aţi înţeles altceva nu-i nici o problemă. Limba română e plină de sinonime!

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “PE CONTRASENS. Cristescu de la PMP, alt candidat tip PLM?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece − 11 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         (P) Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         (P) Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”         Drumul județean spre cetățile dacice se dezintegrează vizibil         Imagini spectaculoase cu lupul care a dat târcoale unui grup de turişti în Retezat         Spargere la Kaufland Petroșani         Prețuri promoționale la operațiile de cataractă și dioptrii, cu cele mai bune cristaline multifocale, la Opticline Dr. Angelescu         Un bărbat a murit după ce s-a prăbușit de pe schela unui bloc         Strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Hunedoara este modernizată         Povestea comorii fabuloase a regelui Decebal