PE CONTRASENS. Cristescu de la PMP, alt candidat tip PLM?

editorial (4)Recunosc, dumneavoastră nu trebuie să vorbiţi aşa, dar eu pur şi simplu nu mă pot abţine. Când văd stilul de campanie electorală a „noului” Partid Mişcarea Populară (PMP) mă hărţuieşte un „déjà vu” cu vechiul PRM a lui Vadim Tudor. Un hârdău plin de borhot electoral din care tribunul, luând câte o gură plină,  îşi boteza inamicii „violatori, homosexuali, scârnăvii”, mă rog, după inspiraţia de moment. După care automat venea sfânta promisiune cu închisoarea şi chiar execuţii pe stadioane pentru jurnalişti.  Pentru că nu a fost capabil să construiască nimic în afară de gargară puturoasă, PRM este astăzi un paraplegic electoral.

Mereu surprins de mutaţiile din politica românească, am regăsit discursul de serie neagră al tribunului la unul din candidaţii „noului” partid al preşedintelui Băsescu construit pentru doamna Elena Udrea.  Nici nu a aflat bine pe unde vine Ţinutul Pădurenilor, că un alt „escu”, Radu Cristescu de la PMP,  a venit să ceară voturi pentru deputăţie la pădureni.

Ce oferă domnul Cristescu? Nimic de mâncare şi nimic de lucru. Are însă la ofertă multă Poliţie, anchete şi închisori! Dacă-l asculţi pare nepotul vitreg a lui Vadim! E stupefiant! Şi ce zice domnul Cristescu? Păi, zănghăne din dentiţie, că nu are cătuşe. Paraşutat de la Bucureşti, că doar e candidatul Elenei Udrea, domnul Cristescu merge pe drumurile asfaltate de  Moloţ ca să le spună pădurenilor că vrea să-l bage pe acesta în puşcărie. Prin urmare,  Moloţ, un mare „mafiot local” care ţine sub teroare judeţul ăsta amărât, va fi încătuşat de Radu Cristescu,  atenţie însă!, numai dacă electoratul de la Colegiul 3 îl va trimite în Parlament. Dacă Cristescu nu prinde deputăţie, oamenii s-au lins pe bot: Moloţ rămâne liber!

Cu asta vrea domnul Cristescu să câştige voturi? Cu seriale poliţiste de doi bani? Crede cineva că un Moloţ în lanţuri  va aduce locuri de muncă şi belşug în Ţara Haţegului?  Povestea e fumată până la filtru! De 10 ani defilează cu ea  inamicii politici ai şefului liberal. Fără de speranţă, electoratul din Colegiul 3 aşteaptă altceva. Să vină odată şi la ei un politician serios care să se bată în parlament pentru interesul lor, nu cu alţii pentru propriul interes!

Dar cine este străinul ăsta trimis la Hunedoara de doamna Udrea să ceară voturi şi să împartă DREPTATEA sub forme nerecomandate minorilor? Dacă cauţi pe bătrânul Internet nu afli lucruri bune despre el. Domnul Radu Cristescu este un traseist politic plecat din PDL, refuzat de PNL, şi aciuit acum în PMP. Are în siaj mai multe scandaluri de corupţie, un ziar central în care foştii aliaţi şi viitorii adversari sunt batjocoriţi în şcoala calomniei predată ani şi ani de „Tricolorul” lui Vadim, şi o etichetă de „interlop” pusă de con-orăşenii săi din Satu Mare. Prin urmare un CV clasic de politician român. Nimic peste medie, nimic de soi la domnul Cristescu! Iaca, e şi domnia sa un alt candidat de tip PLM, adică Politician Literalmente Mânjit, ca să nu fie dubiu. Dar dacă aţi înţeles altceva nu-i nici o problemă. Limba română e plină de sinonime!

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “PE CONTRASENS. Cristescu de la PMP, alt candidat tip PLM?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − unsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
La OpticLine. Cataracta, cea mai frecventă afecțiune a ochilor, are rezolvare         Ce s-a ales de planurile de modernizare a celor 10 șosele turistice din Hunedoara         S-a lansat proiectul de amenajare a trecerilor la nivel a drumurilor naționale cu calea ferată         Măsuri de urgență pentru prevenirea infecțiilor cu Coronavirus în municipiul Deva         Femeie tâlhărită pe o stradă din Petroșani         Lemne confiscate de polițiști, în urma unui control în trafic         Accident pe un bulevard din Deva         Deputatul Marius Surgent a revenit în PNL: “Alianța ALDE – PSD s-a dovedit a fi una toxică pentru noi”         Berbeceanu, mesaj controversat pentru șefii Bisericii Ortodoxe Române, pe tema coronavirusului         Accident mortal la ieșirea din Hațeg. Coliziune între un camion și un autoturism         Primul caz de coronavirus în România         Reparaţii la SJU Deva de peste 1.000 miliarde lei vechi. „Banii ar fi trebuit să ajungă pentru finalizarea lucrărilor”         Interviu. Miron Țic: „Sunt mulţumit că am putut să realizez cele aproape 40 de cărţi pe care le-am scris până acum”         Finanțări nerambursabile pentru proiectele societății civile         Doi taximetriști din Deva au fost condamnați după ce au jefuit un român întors din SUA         Concerte de 1 Martie și Ziua Femeii susținute de elevi ai Liceului de Arte         CONSILIUL JUDEŢEAN HUNEDOARA. Scriitorul și publicistul Marian Boboc, „Cetățean de onoare” al judeţului         Patru hunedoreni prinși la furat de fier vechi         Ați văzut-o? Tânără însărcinată, dată dispărută după ce a fugit din centrul maternal         Spărgători de biserici capturați de Poliție