Necondiţionat, de partea dumneavoastră

 

de Sorin Ovidiu Bălan

sorin-ovidiu-balan-300x225Siguranţa cetăţenilor, mai presus decât securitatea lor. Aceasta ne-am propus să fie, de acum încolo, deviza ziarului nostru. Siguranţa noastră, a cetăţenilor, este cea mai importantă şi nicidecum siguranţa lor. Şi nu mă refer numai la siguranţa de a circula fără teamă pe stradă la o oră târzie sau cu maşina pe şosele atunci când cad trei fulgi se zăpadă şi se blochează tot. Mă refer la siguranţa alimentară, pentru că este inadimisibil ca într-o ţară în care se face de mâncare, să existe atâţia oameni care nu au ce pune pe masă, mă refer la siguranţa de a găsi medicamente în spitale şi de a fi trata omeneşte ca bolnav, la siguranţa că atunci când nevoile te obligă să mergi la tribunal, vei avea parte de o judecată corectă, mă refer la siguranţa unui viitor normal în ţara asta şi nu în străinătate, al nostru şi al copiilor noştri, mă refer la siguranţa bătrânilor de a lua o pesie decentă şi la siguranţa unei bătrâneţi normale, la siguranţa unui cămin, la siguranţa de a trăi normal în ţara asta, unde avem de toate şi unde nimic nu ne mai aparţine. Siguranţa noastră să fie pe primul plan, pentru că ne-am săturat să tot ducem în cârcă siguranţa lor.

De aceea, stimaţi hunedoreni, vom fi necondiţionat de partea dumneavoastră. Cu anchete, cu reportaje, cu interviuri, cu ştiri, cu dezvăluiri, adică vom pune la bătaie tot arsenalul jurnalistic pe care îl avem de partea noastră. Şi, implicit al dumneavoastră. Doamne ajută!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”         2020, AN ELECTORAL. Ruinele Devei în vizorul Primăriei