Necondiţionat, de partea dumneavoastră

 

de Sorin Ovidiu Bălan

sorin-ovidiu-balan-300x225Siguranţa cetăţenilor, mai presus decât securitatea lor. Aceasta ne-am propus să fie, de acum încolo, deviza ziarului nostru. Siguranţa noastră, a cetăţenilor, este cea mai importantă şi nicidecum siguranţa lor. Şi nu mă refer numai la siguranţa de a circula fără teamă pe stradă la o oră târzie sau cu maşina pe şosele atunci când cad trei fulgi se zăpadă şi se blochează tot. Mă refer la siguranţa alimentară, pentru că este inadimisibil ca într-o ţară în care se face de mâncare, să existe atâţia oameni care nu au ce pune pe masă, mă refer la siguranţa de a găsi medicamente în spitale şi de a fi trata omeneşte ca bolnav, la siguranţa că atunci când nevoile te obligă să mergi la tribunal, vei avea parte de o judecată corectă, mă refer la siguranţa unui viitor normal în ţara asta şi nu în străinătate, al nostru şi al copiilor noştri, mă refer la siguranţa bătrânilor de a lua o pesie decentă şi la siguranţa unei bătrâneţi normale, la siguranţa unui cămin, la siguranţa de a trăi normal în ţara asta, unde avem de toate şi unde nimic nu ne mai aparţine. Siguranţa noastră să fie pe primul plan, pentru că ne-am săturat să tot ducem în cârcă siguranţa lor.

De aceea, stimaţi hunedoreni, vom fi necondiţionat de partea dumneavoastră. Cu anchete, cu reportaje, cu interviuri, cu ştiri, cu dezvăluiri, adică vom pune la bătaie tot arsenalul jurnalistic pe care îl avem de partea noastră. Şi, implicit al dumneavoastră. Doamne ajută!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
NOMINALIZAŢII PNL DEVA. Dr. Petrui la Sănătate, Marian Călin la Agricultură, Potecă – Prefect         Incendiu puternic în satul Uroi         Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare