JURNAL VIRTUAL. Un nou sezon cu FC Hunedoara

danielgutaÎncepe un alt sezon al ligii a treia de fotbal, cu FC Hunedoara în prim plan. Am aşa o primă senzaţie de optimism când mă gândesc la asta: uite că echipa a reuşit să ajungă la linia de start, în timp ce criza şi datoriile au măturat alte cluburi de pe scena fotbalului.

Când scriu despre sport, adică foarte rar, îmi permit să folosesc cuvintele cheie din domeniu: scena fotbalului românesc, opţiune serioasă, am pornit cu dreptul, ne-am dorit mai mult victoria etc. Mă distrează. Fotbalul e un sport relaxant, chiar dacă îl priveşti din tribune.

FC Hunedoara e un motiv să ajungi în stadionul Michael Klein, deşi după eşecurile din vara trecută sunt sigur că interesul pentru ea a mai scăzut. Suporterii sunt cu echipa mai mult la bine decât la rău.

Anul trecut era agitaţie în jurul clubului, cât a fost pe primul loc, iar unii dintre fani chiar se implicaseră serios în toată această atmosferă de fotbal. Înfrângerile din ultimele etape ale returului au readus acalmia, dar poate lucrurile se vor schimba treptat, o dată ce FC Hunedoara îşi va spori şirul victoriilor. Şi cred că o va face, pentru că pare totuşi cea mai bună echipă din seria ei. Altfel, stadionul va fi din nou pustiu.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Prins la furat, deși trebuia să rămână în izolare         Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere