Jurnal Virtual. Sfertul academic al administraţiilor din Deva şi Hunedoara

danielgutaPrimul dintre cei patru ani în care noile administraţii locale din Deva şi Hunedoara trebuiau să demonstreze că au meritat votul locuitorilor municipiilor, din 10 iunie 2012, s-a scurs. Nu ştiu dacă actualii primari şi-au făcut până acum bilanţul realizărilor personale, dar ar fi interesant să auzim cu ce se laudă.

E drept, atât în Deva, cât şi în municipiul Hunedoara, au fost tăiate panglici, însă cele mai multe dintre investiţiile finalizate în sfertul de mandat al celor doi primari, Petru Mărginean şi Viorel Arion,  aparţin trecutului. Au fost începute de vechile administraţii locale, dar foştii edili nu au mai avut posibilitatea să se bucure de ducerea lor la bun sfârşit.

În schimb, Deva pare la prima vedere mai avansată în proiectele ultimelor luni, faţă de municipiul vecin.

Cetatea oraşului se află în şantier, parcul municipal de la poalele acesteia a fost modernizat recent, ambele fiind investiţii finanţate pe fonduri europene, necesare oricărui oraş.

Hunedoara şi-a schimbat la rândul ei înfăţişarea în bine, însă eforturile primarului Virel Arion şi ale oamenilor de bine din oraş nu au fost suficient de convingătoare în raport cu promisiunile cu care aceştia ne-au obişnuit de mai bine de un an. Un exemplu: Castelul Corvinilor.

Sper să nu ajungem iar să avem parte de anii aceia de promisiuni din timpul vechii administraţii locale a Hunedoarei, urmaţi de lunile de final de mandat, cu scuze şi frustrări pentru proiectele întârziate de lipsa banilor şi a sprijinului politic.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “Jurnal Virtual. Sfertul academic al administraţiilor din Deva şi Hunedoara

  1. Daniel Guţă Autor articol

    ce ironie faina, expresia e ok, nu am mai auzit-o pana acum, dar google face minuni!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare         PE MUNTE. Cetățeni străini, salvați de jandarmi         Tânără condamnată după ce ascuns droguri în vagin pentru a le livra deținuților