Dorina Udrea şi Elen Cocoş

Pamflet,

de Sorin Ovidiu Bălan


 

sorin-ovidiu-balanPe vremea când Elena Udrea visa să cucerească inimile românilor pentru a o vota, deşi arăta ca o păpuşă „Barbie” mofturoasă, a decis, pentru a-şi atinge scopul, să aleagă calea de a poza în fată de casă. Gospodină adică, la concurenţă cu doamnele din Moldova pe care le-a vizitat când apele le luaseră casele şi cărora le-a dus drept ajutoare pantofi cu tocuri cui. Aşa că ne-am trezit cu doamna Udrea năvălită pe televizoare îmbrăcată mo dest, gata să-şi atare talentele de fată bună la toate.

Ce-i drept, nu s-a repezit direct la proba de foc, aceea de a prepara o tochi tură moldovenească, la concurenţă cu sătencele pe care le cadorisise cu tocurile cui. Nici măcar la pre paratul natalului cârnat de Pleşcoi nu s-a băgat, deşi, teoretic cel puţin, ar fi trebuit să se priceapă. A ales lucruri simple, pe care orice om le apreciază. Şi astfel, am putut-o vedea pe doamna Udrea croşetând cu sârg la un pulover, pe care nu ştim dacă l-a mai terminat vreodată. Ce-I sigur, că domnul Cocoş nu era îmbrăcat cu manopera fostei soţii, atunci când a plecat la răcoare. Dar talentele blondei nu s-au oprit aici. Altă dată, aceeaşi doamnă a politicii româneşti a apucat în direct cu sârg un mop şi a făcut lună pardoseala studioului unde

era invitată, încât femeia de serviciu deja intrase la îngrijo rări cu ce-şi va mai plăti rata la bancă, convin să fiind că va fi concediată. Şi tot printre zâmbete provocatoare, doamna Udrea ne-a fost pomenit şi cuvântul „sarmale”. Trebuie să recunosc faptul că niciodată în viaţa mea nu am auzit pronunţat „sarmale” atât de sexi. Dar în toată această etalare de calităţi casnice, doamna Elena Udrea a uitat să ne arate ceva. Talentul domniei sale de a spăla. Nu, nu de a spăla rufe, că pentru asta are precis o maşină automata de ultimă generaţie. Ci talentul domnie sale de a spă la bani. Fără maşină, fără nimic. Metoda era foar te simplă. Udrea împru muta de la bănci sume enorme de bani, de ordinul milioanelor de euro, pe ca re se angaja să le returneze în timp foarte scurt. În rea li tate, returnarea creditului se făcea din şpăgile, la fel de exorbitante ca şi sumele împrumutate, pe care le lua Dorin Cocoş. Diferenţa le intra în buzunare. Sau, mă rog, în poşete, care de care mai de firmă.

Când a făcut împrumutul de 3 milioane de euro la bancă, Elena Udrea a declarat că nu mai poate dormi noaptea de grija rambursării lui. Acum, şi pe noi ne chinuie nesomnul, dar din pricina unei întrebări: faptele s-au petrecut cu ceva ani de zile în urmă. Cum se face că DNA-ul a ridicat-o de pe stradă pe Elena Udrea abia ieri, adică de când Băsescu nu mai este întâiul bărbat al ţării?

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan