Cuvinte Libere. VÂNAREA DE MEDICI… VÂNARE DE VÂNT…

“De câte ori omu-n sus va privi,/ Până cerul să-l vadă-ndeajuns?/ Și câte urechi necesare-i vor fi,/ Ca s-audă al lumilor plâns?/ Câți mai au de murit ca s-aflăm în sfârșit,/ Că oameni prea mulți au murit?/ Răspunsul, prieteni, e vânare de vânt,/
Răspunsu-i vânare de vânt!” Am ales aceste versuri cântate de regretatul Florian Pittiș cu gândul la oameni care mor și la medici chemați să-i întoarcă de la moarte, ajungând ei înșiși să fie condamnați. Mă rog, nu și executați, dar precis blamați, huliți, compromiși. În general fără vină, dar căutându-li-se vinovății și hibe de către niște ticăloși politruci și și mai ticăloase slugi din presa ticăloșită! Care afișează zilnic agenda falsă a vieții României, redusă la urmărirea și hăituirea adversarilor politici ai celor care dețin vremelnic puterea dobândită pe  căile trădării și curvăsăriei.
 Și mereu suntem chemați la… vânare de medici. A fost, prin 2015, o mare vânare a doctorului Brănișteanu. Să ne reamintim… “La vremea în care  România  este scena originalului,  unicului şi jalnicului spectacol mondial al vânării, arestării şi, rareori, condamnării liderilor oligarhiei politico-mafiote, care adapă setea de sânge a televiziunilor şi puţinelor jurnale rămase pe piaţă, trece aproape  neobservat un fapt mult mai grav! Anume, condamnarea, chiar fără executare, a doctorului Şerban Brădişteanu. Pentru că “… inculpatul Brădişteanu Şerban Alexandru, prin atitudinea sa, a încercat zădărnicirea punerii în executare a mandatului de executare a pedepsei privindu-l pe Năstase Adrian”, au notat, scrupuloşi, procurorii în rechizitoriu.  Să-i ierte Dumnezeu pe ei şi pe cei cinci judecători care au dat inconştient sentinţa de condamnare la moarte a bolnavilor cuprinşi în programul de intervenţii chirurgicale  pe care-l coordonează eminentul chirurg, unul dintre cei mai valoroşi în materie de pe acest pământ!!! Care, în baza condamnării, chiar cu suspendare, nu va mai putea rămâne la conducerea acelui program de notorietate mondială! (Repet, pentru cei ce mă vor bănui drept… fan al lui Năstase: am mai scris şi rămân la părerea că justiţia americană l-ar fi condamnat, pentru răul adus României, la vreo 120 de ani de puşcărie! Dar nu ar fi condamnat vreodată un medic, numai dacă acela s-ar fi dovedit criminal!)”… În prezent  o altă somitate în materie, doctorul Mircea  Beuran este audiat și terfelit pentru… vinovății fără vină, dovedite  cu imagini filmate și mărturii, cu starea de sănătate concretă a decedatei, Dumnezeu s-o odihnească, dar neluate în seamă  de anchetatorii și jurnaliștii servili, care îndeplinesc, umili și josnici, porunci “de sus”. Bine că de nu știu câte luni se târâie barca pe uscat în cazul Caracal. În care și procurori și jurnaliști, și polițiști amețesc opinia publică ba cu mărturiile de recunoaștere a faptelor de către celebrul Dincă, azi-mâine erou național, ba că Dincă și-a retras mărturiile și a deschis o altă pistă de cercetare… Caz care a lansat chiar și un candidat la președinția României în persoana unui neam prost al unei fete nu se știe – decedată, vândută, dispărută? Sau, manipularea cu Beuran tocmai asta urmărește! Anume, să nu se mai discute despre crima de la Caracal, care chiar fără decese, tot crimă rămâne, crimă de comerț cu carne vie, în care există implicați și… implicații ce nu trebuie să ajungă publice.
 Or, cu manevra asta se dorește abaterea atenției opiniei publice indignate și ofensate de mașinațiunile pentru demiterea doctorului Raed Arafat, dirijate de noul ministru de Interne, cu acceptul  președintelui- altă vânare de medici?! Întreb, mirându-mă. Oare ați uitat că ex-președintele Băsescu, știți care, cel care ne-a furat un deceniu din viața și dezvoltarea României, a fost suspendat pentru că l-a vrut jos pe Arafat?! Urmașul lui continuă furtul… Se va alege și el cu o suspendare?!
 Ca și întrebările din versurile citate, și aceste rânduri/ gânduri rămân… vânare de vânt! Așa cum ne-am înțeles: ticăloșia conduce România! Cu voința românilor…

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”