Cuvinte Libere. De ce ar fi mai “de înjurat” Carmen Avram decât Rareș Bogdan?!

Un vechi, drag și bun prieten, de care mă simt legat nu doar sentimental, ci chiar… mental este dezamăgit, ofensat și oripilat de știrea că marea jurnalistă Carmen Avram, cam cea mai înaltă notorietate și cea mai premiată jurnalistă de la noi, a căzut în păcatul de a candida din partea PSD la apropiatele alegeri europarlamentare! Între timp a mai apărut unul… Tot prieten vechi, bun și drag, la fel de descumpănit de gestul jurnalistei. Ba chiar mai rău, dacă zice că o jurnalistă “aparent inteligentă”… Adică a fost până acum inteligentă, iar de-acum nu mai e, fiindcă nu mai votează din 2009 cu PNL și de doi ani a devenit fan al PSD?! Ce să mai zic? Orice aș zice voi supăra doi prieteni deodată. Mă întreb- pe mine însumi, îi întreb și pe ei, poate-s eu mai prost și nu pricep- de ce aceeași faptă care este abominabilă în cazul Carmen Avram,  dar este viabilă, valabilă când e vorba de Rareș Bogdan, o hahaleră în meserie, și nu le-a strepezit dinții??!! Adică e OK să avem în Parlamentul Europei unul care sigur va continua recitalul de înjurături și denigrare a României, susținut de Monica Macovei și Cristian Preda, care își încheie misiunea malefică și nimeni nu mai e dispus să-i propună pentru noi mandate, dar e o rușine că va ajunge  probabil cineva în acel înalt for care sigur va apăra Țara “ei”?! Adică e salutară profeția de credință a lui Rareș Bogdan, pe care o reiau cu plăcere și o voi relua de câte ori va fi necesar: “Cu cât ești mai prost, mai imoral, mai lingușitor, mai prostălău, mai grobian, mai ticălos, mai curvă și obligatoriu corupt, ai șanse să devii politician de top”. Și subliniez că în cazul lui personal corespunde întru totul adevărului, pentru că nu e la prima tentativă de a ajunge politician de soiul definit de el însuși. Și e meritul PNL-ului că a adoptat un asemenea specimen. Nu a avut ochi și urechi pentru un votant consacrat, adept al liberalismului, pâna la dizolvarea acestuia în coruptul PD!

În antiteză, PSD  devine beneficiarul unei candidaturi de nesperat în condiții normale. Dar, cum nimic nu mai e prea normal, vom constata că, totuși, este mai tonică poziția actualului premier  la… judecata  Europei decât a fostului premier Ponta, întors de la… judecată cu o listă de sarcini în mână, neputincios și rușinoș! (Listă primită de la senior Barosso, mare om de afaceri, inclusiv cu  Băsescu. Poate chiar din cauza unor Barosso e nevoie de Codruța Kovesi la Procuratura Europei!)… Moment care a lămurit-o pe Carmen Avram să treacă și ea în politică. De la glorie la neant? Sau tot la glorie?  Om muri și om vedea…  Dar dacă nu vă deranjează Rareș Bogdan, care caracterial e un zero, cum vă poate  deranja Carmen Avram ? Este și mare ziaristă, și frumoasă, și deșteaptă, și inteligentă! Sâc! ( Știu că nu ea vă oripilează, ci faptul că e în parohia lui Dragnea, paratrăznetul tuturor oalelor sparte în România în ultimii 30 de ani. Ce să-i faci, asta-i România!).

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece + patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”         Drama tinerei care și-a pierdut fetița de 7 ani într-un accident feroviar         Un weekend de poveste în Retezat         Avantajele unui scaun de birou confortabil: De ce să îl schimbi acum!