Cuvinte Libere. De ce ar fi mai “de înjurat” Carmen Avram decât Rareș Bogdan?!

Un vechi, drag și bun prieten, de care mă simt legat nu doar sentimental, ci chiar… mental este dezamăgit, ofensat și oripilat de știrea că marea jurnalistă Carmen Avram, cam cea mai înaltă notorietate și cea mai premiată jurnalistă de la noi, a căzut în păcatul de a candida din partea PSD la apropiatele alegeri europarlamentare! Între timp a mai apărut unul… Tot prieten vechi, bun și drag, la fel de descumpănit de gestul jurnalistei. Ba chiar mai rău, dacă zice că o jurnalistă “aparent inteligentă”… Adică a fost până acum inteligentă, iar de-acum nu mai e, fiindcă nu mai votează din 2009 cu PNL și de doi ani a devenit fan al PSD?! Ce să mai zic? Orice aș zice voi supăra doi prieteni deodată. Mă întreb- pe mine însumi, îi întreb și pe ei, poate-s eu mai prost și nu pricep- de ce aceeași faptă care este abominabilă în cazul Carmen Avram,  dar este viabilă, valabilă când e vorba de Rareș Bogdan, o hahaleră în meserie, și nu le-a strepezit dinții??!! Adică e OK să avem în Parlamentul Europei unul care sigur va continua recitalul de înjurături și denigrare a României, susținut de Monica Macovei și Cristian Preda, care își încheie misiunea malefică și nimeni nu mai e dispus să-i propună pentru noi mandate, dar e o rușine că va ajunge  probabil cineva în acel înalt for care sigur va apăra Țara “ei”?! Adică e salutară profeția de credință a lui Rareș Bogdan, pe care o reiau cu plăcere și o voi relua de câte ori va fi necesar: “Cu cât ești mai prost, mai imoral, mai lingușitor, mai prostălău, mai grobian, mai ticălos, mai curvă și obligatoriu corupt, ai șanse să devii politician de top”. Și subliniez că în cazul lui personal corespunde întru totul adevărului, pentru că nu e la prima tentativă de a ajunge politician de soiul definit de el însuși. Și e meritul PNL-ului că a adoptat un asemenea specimen. Nu a avut ochi și urechi pentru un votant consacrat, adept al liberalismului, pâna la dizolvarea acestuia în coruptul PD!

În antiteză, PSD  devine beneficiarul unei candidaturi de nesperat în condiții normale. Dar, cum nimic nu mai e prea normal, vom constata că, totuși, este mai tonică poziția actualului premier  la… judecata  Europei decât a fostului premier Ponta, întors de la… judecată cu o listă de sarcini în mână, neputincios și rușinoș! (Listă primită de la senior Barosso, mare om de afaceri, inclusiv cu  Băsescu. Poate chiar din cauza unor Barosso e nevoie de Codruța Kovesi la Procuratura Europei!)… Moment care a lămurit-o pe Carmen Avram să treacă și ea în politică. De la glorie la neant? Sau tot la glorie?  Om muri și om vedea…  Dar dacă nu vă deranjează Rareș Bogdan, care caracterial e un zero, cum vă poate  deranja Carmen Avram ? Este și mare ziaristă, și frumoasă, și deșteaptă, și inteligentă! Sâc! ( Știu că nu ea vă oripilează, ci faptul că e în parohia lui Dragnea, paratrăznetul tuturor oalelor sparte în România în ultimii 30 de ani. Ce să-i faci, asta-i România!).

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
CĂLARE PE MONUMENTUL UNESCO. Promovează monumentul sau obiceiurile proaste?         LIBERALII STRÂNG RÂNDURILE. Primarul Devei face lobby pentru Termocentrala Mintia         Palatul Administrativ va fi scos din bălării         LA ÎNTRECERE CU TELESCAUNUL DIN PARÂNG. Provocare pentru cei mai buni alergători montani din România         SPECTACOL. „4 (for) stand up”, super-show de comedie la Deva         Drumul spre Poiana Pelegii, din Retezat, a fost blocat         Razii ale polițiștilor de la Transporturi Feroviare: doi hoți de pe calea ferată au fost prinși         Noapte de coșmar pentru hunedoreni. Vijeliile au făcut ravagii         TOP 15 lucruri pe care NU trebuie să le uiți când pleci cu mașina în lunile geroase!         FIRMA MERGE GREU ŞI POTICNIT. Protest la Termocentrala Mintia pe tema majorărilor salariale         Adolescentă tâlhărită în Petroșani         Centenar Alexandru Vlahuță         Dezastrul anunțat la Sarmizegetusa Regia         Clădirea fantomă din Parcul Corvin a fost pusă la pământ într-o săptămână         Comunicat de presă – SC KRYSTAL TURISM SRL: ,,CONSTRUIRE VILĂ TURISTICĂ ȘI FILIGORIE”         ALEGERI. PSD a câștigat în Valea Jiului și la Brad, dar a pierdut la Hunedoara și Orăștie         AȚI VĂZUT-O? Tânără din Lupeni, dată dispărută         Devean lăsat fără banii de pe card         Probleme la nodul rutier Simeria Veche, de pe Autostrada Deva – Orăștie         Semnal editorial: A apărut ediţia 40 a revistei “Vitralii – Lumini și umbre”. Ecouri și dezvăluiri noi