Cuvinte Libere. De ce ar fi mai “de înjurat” Carmen Avram decât Rareș Bogdan?!

Un vechi, drag și bun prieten, de care mă simt legat nu doar sentimental, ci chiar… mental este dezamăgit, ofensat și oripilat de știrea că marea jurnalistă Carmen Avram, cam cea mai înaltă notorietate și cea mai premiată jurnalistă de la noi, a căzut în păcatul de a candida din partea PSD la apropiatele alegeri europarlamentare! Între timp a mai apărut unul… Tot prieten vechi, bun și drag, la fel de descumpănit de gestul jurnalistei. Ba chiar mai rău, dacă zice că o jurnalistă “aparent inteligentă”… Adică a fost până acum inteligentă, iar de-acum nu mai e, fiindcă nu mai votează din 2009 cu PNL și de doi ani a devenit fan al PSD?! Ce să mai zic? Orice aș zice voi supăra doi prieteni deodată. Mă întreb- pe mine însumi, îi întreb și pe ei, poate-s eu mai prost și nu pricep- de ce aceeași faptă care este abominabilă în cazul Carmen Avram,  dar este viabilă, valabilă când e vorba de Rareș Bogdan, o hahaleră în meserie, și nu le-a strepezit dinții??!! Adică e OK să avem în Parlamentul Europei unul care sigur va continua recitalul de înjurături și denigrare a României, susținut de Monica Macovei și Cristian Preda, care își încheie misiunea malefică și nimeni nu mai e dispus să-i propună pentru noi mandate, dar e o rușine că va ajunge  probabil cineva în acel înalt for care sigur va apăra Țara “ei”?! Adică e salutară profeția de credință a lui Rareș Bogdan, pe care o reiau cu plăcere și o voi relua de câte ori va fi necesar: “Cu cât ești mai prost, mai imoral, mai lingușitor, mai prostălău, mai grobian, mai ticălos, mai curvă și obligatoriu corupt, ai șanse să devii politician de top”. Și subliniez că în cazul lui personal corespunde întru totul adevărului, pentru că nu e la prima tentativă de a ajunge politician de soiul definit de el însuși. Și e meritul PNL-ului că a adoptat un asemenea specimen. Nu a avut ochi și urechi pentru un votant consacrat, adept al liberalismului, pâna la dizolvarea acestuia în coruptul PD!

În antiteză, PSD  devine beneficiarul unei candidaturi de nesperat în condiții normale. Dar, cum nimic nu mai e prea normal, vom constata că, totuși, este mai tonică poziția actualului premier  la… judecata  Europei decât a fostului premier Ponta, întors de la… judecată cu o listă de sarcini în mână, neputincios și rușinoș! (Listă primită de la senior Barosso, mare om de afaceri, inclusiv cu  Băsescu. Poate chiar din cauza unor Barosso e nevoie de Codruța Kovesi la Procuratura Europei!)… Moment care a lămurit-o pe Carmen Avram să treacă și ea în politică. De la glorie la neant? Sau tot la glorie?  Om muri și om vedea…  Dar dacă nu vă deranjează Rareș Bogdan, care caracterial e un zero, cum vă poate  deranja Carmen Avram ? Este și mare ziaristă, și frumoasă, și deșteaptă, și inteligentă! Sâc! ( Știu că nu ea vă oripilează, ci faptul că e în parohia lui Dragnea, paratrăznetul tuturor oalelor sparte în România în ultimii 30 de ani. Ce să-i faci, asta-i România!).

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg         SENTINȚĂ ÎNTOARSĂ DE CEDO. Cazul fetei de 11 ani, însărcinată după ce a fost abuzată sexual de 5 bărbaţi         Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara a fost închisă după un atac informatic         Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene