Cuvinte Libere. BĂTRÂNII ȘI NIȘTE… PROFEȚII SINISTRE

108

Reiau aici, la loc mai vizibil, textul difuzat zilele trecute pe Blogul Bătrânului Cronicar, cu unele adăugiri… de necesitate și de… urgență.

Doamna de vreo 64 de ani, încă arătoasă, așa, pe dinafară, Christine Lagarde, actualmente șefa Băncii Centrale Europene,  spunea, pe când era  președinte al FMI, cam așa: „Bătrânii trăiesc prea mult și este un risc pentru economia globală; trebuie făcut ceva”. Ulterior, când și-a dat seama de gafă, și dânsa și cei din jurul ei au dat fraza la întors, ba au atribuit-o altcuiva din anturajul dânsei. Treabă cu care suntem obișnuiți, de aici, de-acasă, de la noi, unde prea mulți lideri  deștepți, de îi ia gura pe dinaintea capului, mereu zic ceva dând cu bâta-n baltă, după care revin și spun că nu au zis așa ceva, că adversarii au scos din context, că s-a  înțeles greșit, că s-a tradus cu greșeli sau că altcineva a zis și ei doar au repetat. De pildă, credeți că președintele Iohannis va recunoaște azi, într-o ieșire cotidiană la televiziuni, la  ora exactă, de zici că-i cucu din ceas,  că pe  11 martie a.c. a spus despre pericolul care făcea deja ravagii în Italia, cam așa: …”să demitizăm un pic zvonurile, fiindcă am citit ieri undeva vorbindu-se de un virus ucigaș într-o manieră apocaliptică”. ( La data aceea el avea treabă cu alegerile anticipate, nu-i ardea de virus; acum se strofoacă să ne  sfătuiască și să ne închidă în case, când  morții de orice- încă nu și cei din accidente, dar cine știe când și ei- vor ștampilați cu Covid 19).  Credeți că va recunoaște? Eu, nu! Dar altceva voiam să vă zic. Anume că distinsa doamnă Lagarde, aflându-se acum în jurisdicția și mai distinsei Frau Ursula von der Leyen, șefa Comisiei Europene, a dus cu dânsa acest… virus al gândirii sale globalizante și iată ce ne spune mai tinerica Frau Ursula,  aflată la doar 3 ani de vârsta: „Stai (dracu’) Acasă!”: „Este posibil ca persoanele în vârstă să fie izolate până la sfârșitul anului pentru a le proteja de coronavirus”. Drăgălașa de ea și… moartă de grija  noastră!  Și, continuă: „Fără vaccin trebuie să limităm cât mai mult contactul cu peroanele în vârstă”. Danke schon!

Domnul Bill Gates, aflat deja la vârsta… prioritarilor la coadă la Lidl, dacă nu ar fi cine este, are și el ceva de zis despre noi ăștia, damnații secolului. Anume: „Lucrurile nu vor reveni la normal până nu vom avea un vaccin care va ajunge în toată lumea”,  știind că acest virus este „un scenariu de coșmar”.

I-a scăpat porumbelul? Scenariu?? Cuvânt cunoscut, sinistru, care mă întoarce cu gândul în… mileniul trecut, în 1973, la laureatul Premiului Nobel pentru Pace, Henry Kissinger (împreună cu vietnamezul Le Duc Tho, care a refuzat premiul), pentru acordurile de încetare a războiului. Dar care are mari merite, de fapt este autorul unui raport,  unui scenariu, cum zicea Bill Gates, privind planificarea reducerii drastice a populației, prin control social. Așa că, doamnele…  europuternice și   puternicul mondial domn Bill înfăptuiesc doar planul !

Iar… a lu’ Nelu Tătaru încearcă și el să îndeplinească o sarcină de… deasupra Europei. Dacă o fi să mai fiu pe aici, o să mai vorbim despre chestia asta cu terminarea bătrânilor. Atenție! Am zis terminarea, nu exterminarea!…

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *