Telefon privat, convorbiri ale întregului popor

Mare belea pe capul unui bisnisman hunedorean nominalizat recent pe nişte liste DIICOT. De pomană a dat banii pe cel mai bengos smartfon de pe piaţă.

Fug toţi cunoscuţii de el ca de dracu !

Nu îl mai sună nimeni de vreo 10 zile. Tot de atunci, dacă sună el, primeşte invariabil flit.

Omul nostru nu mai are vorbitor pe mobil decât cu familia lui şi din când în când, ca să amortizeze bijuteria tehnologică, sună la robotul care dă ora exactă.

Câteodată, atunci când sună la robot, omul exersează şi nişte blesteme de “ochi albaştri”, “anafură” şi “sifoane” cu convingerea fermă că nu vorbeşte singur.

Că aşa e acum modelul: o fi telefonul proprietate privată, dar convorbirile sunt bun al întregului popor.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara         Barajul Gura Apelor, locul de vis din inima Retezatului, invadat de turiști la sfârșit de săptămână         Criminal capturat de Poliție în Uricani. A împușcat doi marocani         Tânăr de 20 de ani, fără permis auto, a produs un accident în intersecție         Au spart geamul cu un bolovan și au jefuit un apartament         Anchetă extinsă în dosarul „revoltei de la Hunedoara”         Situația plăților la zi efectuate în județul Hunedoara pentru șomajul tehnic         AJPIS a continuat să asigure plata corespunzătoare „indemnizaţiei de sprijin COVID 19”         Au început lucrările de modernizare a drumului de legătură între strada Vulcan și strada Cozia         Paftaua din fier, placată cu tablă de bronz, de la Ardeu         ITM Hunedoara – privind prevenirea răspândirii noului coronavirus la reluarea activităților de transport         Aparat de plasmafereză funcțional în județul Hunedoara         Femeie anchetată după ce și-a fugărit soțul cu ciocanul         Două adolescente din Hunedoara au fost date în urmărire națională         Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Deva și-a reluat activitatea         Sfinții Mari Împărați Constantin și mama sa, Elena         Peștera zidită de la Mada         Încă un deces al unui pacient diagnosticat cu Covid 19, în judeţul Hunedoara         Aparat de ozonoterapie, folosit la ATI – Spitalul municipal Hunedoara         Tânăr fără permis auto, prins pentru a doua oară de polițiști, în Hunedoara