Suspendatu’ a mai luat un ciocan în instanţă

Un deputat despre care se ştie că a fost făcut din resturi a mai dat o dată cu oiştea-n gardul justiţiei. Omul care ar putea tapeta Casa Poporului cu citaţii şi file de cercetare penală a pierdut încă un proces şi va avea de dat socoteală pentru abuz în serviciu.

În urmă cu câţiva ani, deputatul resturilor şi-a băgat pixu’-n ele de acte şi a împărţit serviciile şi banii publici după cum a vrut muşchii lui. Până la urmă şi-a prins urechile alea tunse la chirurgie în instanţă. S-a dovedit în civil că este, irevocabil, un măgar. (Fantoma fostelor urechi l-a dat de gol.) Urmează lucrarea penală.

O nouă condamnare este aproape şi odată cu ea pică şi suspendarea în executare cu zeche. Şi cum o penală nu vine niciodată singură, se aude că o altă cauză pentru lovire ţinută la fişet a fost scoasă de la naftalină.  

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj