Suspendatu’ a mai luat un ciocan în instanţă

Un deputat despre care se ştie că a fost făcut din resturi a mai dat o dată cu oiştea-n gardul justiţiei. Omul care ar putea tapeta Casa Poporului cu citaţii şi file de cercetare penală a pierdut încă un proces şi va avea de dat socoteală pentru abuz în serviciu.

În urmă cu câţiva ani, deputatul resturilor şi-a băgat pixu’-n ele de acte şi a împărţit serviciile şi banii publici după cum a vrut muşchii lui. Până la urmă şi-a prins urechile alea tunse la chirurgie în instanţă. S-a dovedit în civil că este, irevocabil, un măgar. (Fantoma fostelor urechi l-a dat de gol.) Urmează lucrarea penală.

O nouă condamnare este aproape şi odată cu ea pică şi suspendarea în executare cu zeche. Şi cum o penală nu vine niciodată singură, se aude că o altă cauză pentru lovire ţinută la fişet a fost scoasă de la naftalină.  

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Carduri europene de sănătate în duplicat pentru hunedoreni, din 7 februarie         APEL LA RAȚIUNE CU DEGETUL PE RANĂ. Poliţia de Patrimoniu dă în clocot         CU TRIMITERE LA VALEA JIULUI. Pactul Ecologic European, o mare provocare pentru România         Accident grav pe DN 76. BMW făcut praf de un autotren         Peste 250.000 de arbori au fost retezați de pe malul Lacului Gura Apelor, în Retezat         Hoț de portofele prins de polițiști         SCANDALUL DE PE RÂUL ALB. Magistraţii joacă bambilici cu dosarul tentativei de omor         UDMR Hunedoara, la 30 de ani de existență         ȚĂRII CÂT MAI MULT CĂRBUNE??? Complexul Energetic Hunedoara, din rău în mai rău         ISTORIE HUNEDOREANĂ. Statuile antice salvate de familia preotului Crăciun înainte de a ajunge pe fundul Cincişului         Incendiu puternic pe calea ferată Simeria – Petroșani         Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier