Sunt gunoaie. Şi asta le ocupă tot timpul

Răutăcioşii (că de aia le zice aşa şi nu altfel) ar putea scoate numai răutăţi din faptul că doi politicieni au în cap tot felul de gunoaie. Ar fi cazul să fim ceva mai îngăduitori fiindcă ăştia abia au ajuns la ciolan şi s-au aşezat suficient de confortabil să nu fie urniţi prea curând.

În oraşul în care trenurile fac nod pe calea ferată, primarul şi deputatul au pus-o în folosul comunităţii cu nişte coşuri de gunoi fragile, delicate, să nu le atingi cu mucul ţigaretei că iau foc. Ele au fost aduse taman din Timişoara de domniţa-deputărească printr-un viril om de afaceri trandafiriu.

Graţioasele coşuri de gunoi sunt ineficiente, dar pline de farmec ca şi zgrăbunţa de pe faţa unei adolescente.

Şi mai au un avantaj: se strică foarte repede. Ceea ce îi ţine ocupaţi pe primar, pe deputăreasă şi pe gunoier.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj