Sunt gunoaie. Şi asta le ocupă tot timpul

Răutăcioşii (că de aia le zice aşa şi nu altfel) ar putea scoate numai răutăţi din faptul că doi politicieni au în cap tot felul de gunoaie. Ar fi cazul să fim ceva mai îngăduitori fiindcă ăştia abia au ajuns la ciolan şi s-au aşezat suficient de confortabil să nu fie urniţi prea curând.

În oraşul în care trenurile fac nod pe calea ferată, primarul şi deputatul au pus-o în folosul comunităţii cu nişte coşuri de gunoi fragile, delicate, să nu le atingi cu mucul ţigaretei că iau foc. Ele au fost aduse taman din Timişoara de domniţa-deputărească printr-un viril om de afaceri trandafiriu.

Graţioasele coşuri de gunoi sunt ineficiente, dar pline de farmec ca şi zgrăbunţa de pe faţa unei adolescente.

Şi mai au un avantaj: se strică foarte repede. Ceea ce îi ţine ocupaţi pe primar, pe deputăreasă şi pe gunoier.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident rutier pe Autostrada Lugoj – Deva         TIR-urile vor avea liber pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Teren sintetic de sport în curtea Școlii generale 7, din Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara va fi iluminată arhitectural. Reabilitarea mai așteaptă         Câte cazuri de Covid 19 mai sunt „active” în județul Hunedoara         Cadavrul unei femei, găsit în spatele unui bloc, din Hunedoara         Anchetă penală după ce o călugăriță l-a acuzat de hărțuire pe bărbatul care a întrerupt slujba la Mănăstirea Jieț         Covid 19. Situația la unitățile spitalicești și centrele rezidențiale din subordinea CJ Hunedoara         Măgura Călanului, cariera dacică uitată de autorități         Accident rutier la Ohaba, pe DN 68 A Deva – Lugoj. Un autotren s-a răsturnat         Încă un deces al unei hunedorence infectată cu noul coronavirus         Daria Călugăru, finalistă la „Românii au talent”. Eleva din Deva are nevoie de susținerea noastră         Minologhion din secolul al XVIII-lea, restaurat la Muzeul Civilizației Dacice și Romane         Accident rutier pe șoseaua Simeria – Hațeg         Contrabandă cu țigări în Petroșani         Bogdănel Nițu, lăsat fără mașina de lux. Mesajul fostului cap al lumii interlope din Deva         Reacția Patriarhiei, după scandalul iscat la biserica din Jieț         CJ Hunedoara a numit o conducere nouă la SJU Deva         Rețea importantă de traficanți de droguri, pedepsită cu închisoarea         Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara