Sunt gunoaie. Şi asta le ocupă tot timpul

Răutăcioşii (că de aia le zice aşa şi nu altfel) ar putea scoate numai răutăţi din faptul că doi politicieni au în cap tot felul de gunoaie. Ar fi cazul să fim ceva mai îngăduitori fiindcă ăştia abia au ajuns la ciolan şi s-au aşezat suficient de confortabil să nu fie urniţi prea curând.

În oraşul în care trenurile fac nod pe calea ferată, primarul şi deputatul au pus-o în folosul comunităţii cu nişte coşuri de gunoi fragile, delicate, să nu le atingi cu mucul ţigaretei că iau foc. Ele au fost aduse taman din Timişoara de domniţa-deputărească printr-un viril om de afaceri trandafiriu.

Graţioasele coşuri de gunoi sunt ineficiente, dar pline de farmec ca şi zgrăbunţa de pe faţa unei adolescente.

Şi mai au un avantaj: se strică foarte repede. Ceea ce îi ţine ocupaţi pe primar, pe deputăreasă şi pe gunoier.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu