Strigăt în noapte

La piaţa centrală a Devei era hărmălaie mare în miez de noapte. Doi cheflii se căzneau din răsputeri să-l liniştească pe al treilea care răspunde la numele de alint „Duţu”. Din vorbe reieşea, cumva, că Duţu era tare supărat pe primar care părea să-i fie şef. „Îi arăt io la p… de primar cum merg lucrurile. Bă, primare, auzit-ai ce zic?” Compatrioţi îl temperau cu: „Taci mă Duţule că te faci de că… Lasă-l în p… de om”. Geaba. Supăratul o ţinea pe-a lui.

Cei mai mulţi ar zice că supărarea e a unuia care a picat pe întuneric într-o groapă nouă, încă ne „cartografiată” de trecători. Cunoscătorii pun durerea şi identitatea celui ce strigă în noapte sub contul unor comisioane compromise. Bine că omul şi-a strigat păsul în gura mare.

Dacă o spunea la telefon aflau mult mai mulţi.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști