Ştirbă, ştirbă da’ rea de gură

Angela merge prea departe. Aşa zice vox populi, aşa scriem. E şefă la o băcănie cu nume karmic, unic. Se crede stăpână pe destinul tuturor. Îşi lucrează operativ colegii de muncă prin metode securiste.

A avut de unde învăţa fiindcă împarte cearceaful cu un fost securist.

Sursele noastre spun că cucoana cu gură mare (cam ştirbă, dar mare) şi-a angajat securistul să îi fileze pe angajaţi atunci când ea spală blide acasă.

Ca pe vremea lui Ceaşcă când securistul scria note informative că vecinul lui mănâncă. Nu a băgat de seamă că a trecut un sfert de secol de atunci şi că românii pot mânca pe banii lor fără să tremure de frica Securităţii.

Colegii cred că dacă ar pune şi ei bliţul pe ştirbă i s-ar clătina scaunul de şef, că funcţiile-s trecătoare şi doar prostia-i veşnică.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Hunedoreni arestați pentru trafic de persoane         DECLARAȚIA LUI CĂLIN POPESCU TĂRICEANU PRIVIND SIGLA ȘI DENUMIREA PARTIDULUI ALDE ROMÂNIA         Carmen Hărău: “Politica trebuie să fie soluţia, nu problema!”         Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României