Ştirbă, ştirbă da’ rea de gură

Angela merge prea departe. Aşa zice vox populi, aşa scriem. E şefă la o băcănie cu nume karmic, unic. Se crede stăpână pe destinul tuturor. Îşi lucrează operativ colegii de muncă prin metode securiste.

A avut de unde învăţa fiindcă împarte cearceaful cu un fost securist.

Sursele noastre spun că cucoana cu gură mare (cam ştirbă, dar mare) şi-a angajat securistul să îi fileze pe angajaţi atunci când ea spală blide acasă.

Ca pe vremea lui Ceaşcă când securistul scria note informative că vecinul lui mănâncă. Nu a băgat de seamă că a trecut un sfert de secol de atunci şi că românii pot mânca pe banii lor fără să tremure de frica Securităţii.

Colegii cred că dacă ar pune şi ei bliţul pe ştirbă i s-ar clătina scaunul de şef, că funcţiile-s trecătoare şi doar prostia-i veşnică.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital         Astăzi începe campania de dezinsecție terestră la Deva!