Ştirbă, ştirbă da’ rea de gură

Angela merge prea departe. Aşa zice vox populi, aşa scriem. E şefă la o băcănie cu nume karmic, unic. Se crede stăpână pe destinul tuturor. Îşi lucrează operativ colegii de muncă prin metode securiste.

A avut de unde învăţa fiindcă împarte cearceaful cu un fost securist.

Sursele noastre spun că cucoana cu gură mare (cam ştirbă, dar mare) şi-a angajat securistul să îi fileze pe angajaţi atunci când ea spală blide acasă.

Ca pe vremea lui Ceaşcă când securistul scria note informative că vecinul lui mănâncă. Nu a băgat de seamă că a trecut un sfert de secol de atunci şi că românii pot mânca pe banii lor fără să tremure de frica Securităţii.

Colegii cred că dacă ar pune şi ei bliţul pe ştirbă i s-ar clătina scaunul de şef, că funcţiile-s trecătoare şi doar prostia-i veşnică.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj