Statuie pentru Cel Rău

Se aude că nişte cărăuşi de ciment de la firma unui foarte rău fost ţărănist fură la cântar mai Rău ca lotrii din codru. Li s-a întâmplat mai multor gospodari care-şi fac casă pe drumul spre Archia din Deva.

Cimentiştii au venit de fiecare dată cu mai puţină marfă decât fusese plătită pe factură. Băieţii fură fără menajamente şi de la prieteni. Mai zilele trecute, un păgubit ce fusese avertizat că o să ia ţeapă chiar dacă se are bine cu ţărănistul a făcut scandal la furnizor, dar nu şi-a mai primit nimic din partea furată.

Miştocarii zic că Cel Rău adună ciment pe şest să-şi facă mausoleu şi statuie, fiindcă posteritatea ingrată e pe cale să uite câte pense a uitat în abdomenele deschise pentru operaţie de-a lungul vremurilor şi ar putea rata nemurirea.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici         Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție         Accident spectaculos produs de șoferul unui BMW. Un sat întreg a fost lăsat în beznă         Exponatul lunii februarie 2020: un aparat de fotografiat cu burduf         Dezastru în pădurile din Valea Jiului         Explicaţiile psihologului: Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?         Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila         IULIU WINKLER: “UE are nevoie de un buget solid, fără tăierea finanțărilor Politicii de coeziune și PAC”         JUDEŢUL HUNEDOARA. Prefectul „bagă viteză” în birocraţii care se ocupă de Legile proprietăţii         ÎN PREZENŢA LUI GICĂ POPESCU. Semnarea contractului de colaborare între CS Hunedoara şi Academia Hagi         Moartea suspectă a unui localnic din Vulcan         Bărbat șantajat de vecini         Bărbat tâlhărit după ce s-a îmbătat