Statuie pentru Cel Rău

Se aude că nişte cărăuşi de ciment de la firma unui foarte rău fost ţărănist fură la cântar mai Rău ca lotrii din codru. Li s-a întâmplat mai multor gospodari care-şi fac casă pe drumul spre Archia din Deva.

Cimentiştii au venit de fiecare dată cu mai puţină marfă decât fusese plătită pe factură. Băieţii fură fără menajamente şi de la prieteni. Mai zilele trecute, un păgubit ce fusese avertizat că o să ia ţeapă chiar dacă se are bine cu ţărănistul a făcut scandal la furnizor, dar nu şi-a mai primit nimic din partea furată.

Miştocarii zic că Cel Rău adună ciment pe şest să-şi facă mausoleu şi statuie, fiindcă posteritatea ingrată e pe cale să uite câte pense a uitat în abdomenele deschise pentru operaţie de-a lungul vremurilor şi ar putea rata nemurirea.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece + opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute