Statuie pentru Cel Rău

Se aude că nişte cărăuşi de ciment de la firma unui foarte rău fost ţărănist fură la cântar mai Rău ca lotrii din codru. Li s-a întâmplat mai multor gospodari care-şi fac casă pe drumul spre Archia din Deva.

Cimentiştii au venit de fiecare dată cu mai puţină marfă decât fusese plătită pe factură. Băieţii fură fără menajamente şi de la prieteni. Mai zilele trecute, un păgubit ce fusese avertizat că o să ia ţeapă chiar dacă se are bine cu ţărănistul a făcut scandal la furnizor, dar nu şi-a mai primit nimic din partea furată.

Miştocarii zic că Cel Rău adună ciment pe şest să-şi facă mausoleu şi statuie, fiindcă posteritatea ingrată e pe cale să uite câte pense a uitat în abdomenele deschise pentru operaţie de-a lungul vremurilor şi ar putea rata nemurirea.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători