Sifonării între organe penale

Vorbesc sursele despre o prietenie la cataramă între doi şefuţi: unul parchetar şi unul vardist.

Şi ca în orice prietenie avansată şi în acest caz unul dintre protagonişti ţine obrazul iar celălalt pupă.

Cel de pupă este vardistul care de fiecare dată, pe lângă afecţiunea lui, îi oferă parchetarului pileală cât încape.

Ba mai mult, spun sursele, ca să-i arate cât de mult îl iubeşte, vardistul poartă la el permanent fotografii ale parchetarului surprins, chipurile, cu pantalonii pe vine în anturaje feminine decoltate.

Ei, la aşa dovezi de iubire, nici parchetarul nu poate rămâne de piatră.

Şi absolut dezinteresat, în dialoguri pur profesionale, îi explică vardistului cum stau treburile cu dosarele penale ale prietenilor acestuia.

Că aşa e între oameni cinstiţi: prietenii prietenului meu sunt prietenii mei.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + șaisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva