Sfinţitul a pierdut icoana făcătoare de piştari

workerÎnalt Prea Sfinţitul Trandafirilor, a dat-o de gard. El care era ca icoana făcătoare de piştari a ajuns să i se spună „Cel Fără  de Arginţi”. De ani buni, toate îi merseseră din plin. „Foncţia” – bună, ce să zic. Peşcheşul – mare, după buget care-va-să-zică! Afacerea – ca unsă. Cucernicul-Caşcaval se putea socoti un om împlinit, ce mai.

Până mai ieri, când firma patronată de Sfinţitul a pierdut licitaţia într-o afacere privată la care este „mufată”  hăt de multişor.

Se spune că aşa mare a fost jalea sfinţiei sale că în primele şapte ore de la aflarea rezultatelor s-a rugat de toţi dumnezeii, arhanghelii şi anafura mă-si de căpuşală să nu-i fie scoasă firma de la serviciile de întreţinere.

N-a fost destul. Cel de Sus nu mai era pe fir.  Acum Sfinţia SA blastămă de mama focului euro-alegerile că ocupat cu ele a pierdut o cifaromă de gologani.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara