Sfinţitul a pierdut icoana făcătoare de piştari

workerÎnalt Prea Sfinţitul Trandafirilor, a dat-o de gard. El care era ca icoana făcătoare de piştari a ajuns să i se spună „Cel Fără  de Arginţi”. De ani buni, toate îi merseseră din plin. „Foncţia” – bună, ce să zic. Peşcheşul – mare, după buget care-va-să-zică! Afacerea – ca unsă. Cucernicul-Caşcaval se putea socoti un om împlinit, ce mai.

Până mai ieri, când firma patronată de Sfinţitul a pierdut licitaţia într-o afacere privată la care este „mufată”  hăt de multişor.

Se spune că aşa mare a fost jalea sfinţiei sale că în primele şapte ore de la aflarea rezultatelor s-a rugat de toţi dumnezeii, arhanghelii şi anafura mă-si de căpuşală să nu-i fie scoasă firma de la serviciile de întreţinere.

N-a fost destul. Cel de Sus nu mai era pe fir.  Acum Sfinţia SA blastămă de mama focului euro-alegerile că ocupat cu ele a pierdut o cifaromă de gologani.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doisprezece + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Noi incendii de pădure în județ         A fost lichidat focarul de pestă porcină din județ         Clădirea fantomă din Parcul Corvin va fi demolată, la peste un deceniu de la abandonarea ei         DRÄXLMAIER Hunedoara a investit 80.000 de euro în ateliere pentru elevii şcolii profesionale         Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”