Sever numai dacă vrea partidul

Comisarii mediului au mai dat odată cu flegma-n fasole.

După ce au stat câţiva ani cu dosul la fărădelegile din primăria cu castel, comisarii au făcut muncă de cronicar în locul inspecţiei.

Ei au rescris pe îndelete istoria betoanelor plasate ilegal într-o zona verde, au examinat minuţios o autorizaţie de construcţie dată fără acoperire legală şi şi-au luat tălpăşiţa fără să dispună nicio măsură.

Din surse bine informate am aflat că Sever a devenit peste măsură de blând la ordinul unui politician cu trei trandafiri la butonieră. 

Cuviosul i-ar fi recomandat Severului să se moaie dacă vrea să mai stea în capul Gărzii şi arnăutul mediului s-a executat prompt.

Aşa funcţionează lucrurile pe la slujbaşii numiţi politic.   

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști