Scuipătoare cu fise

barfaSpun cunoscătorii că cel mai pictat şef de partid local şi-a luat pe şest o scuipătoare.

Da! Chestia are două picioare, un cap mic, poartă ochelari de soare când plouă şi scuipă.

Bagi o fisă, scuipă de mamă. Bagi înc-o fisă scuipă de avere. Mai bagi una, flegmează inventarul amantelor.

Cel mai pictat spune că în campanie scuipătoarea asta este aur curat. Dai comanda, îi arăţi ţinta, bagi fisa, şi pac!, emană sputa calomnioasă.

Deocamdată, spun cunoscătorii, e bine!

Totuşi, riscuri există.

Deşi e renumit ca un tip prevăzător, cel mai pictat nu a încercat încă să vadă cum îi funcţionează scuipătoarea fără fise.

Ar trebui să-i spună cineva să-şi ia o umbrelă rezistentă la muci!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara