Scrisorica de adio ! Şi retur

„Dragă domnule patron, eu şi cu jumătate din mine, vă anunţăm somptuos că de mâine puteţi să ne consideraţi liberi de sarcini. Ne dăm demisia din posturile ocupate la organul dumneavostră mediatic dintr-un motiv excelent: nu ne-aţi lăsat să ne manifestăm jurnalistic în cazul comisarului fără armă. Cu urme de respect: Nullus and Co”.

„Dragă salariat, mi se fălfăie că tu nu mai vrei să ieşi la produs. Ia viteză fără grijă, că la spălat putina ştiu sigur că te pricepi! Cu ocazia asta economisesc şi eu de acum 3500 de lei (asta daţi publicităţii – n.a.) în fiecare lună. Mult noroc la împins vagoane. Cu etern sictir, Mou Gulaşu’ de la Castel”.

P.S. Orice asemănare a acestor documente cu cele originale nu este mai mult decât o coincidenţă fericită.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști         CU ALCOOL LA BORD. O tânără din Călan a anunţat o răpire falsă         Giardini di Zoe, colţul de Rai creat într-un sat din Hunedoara         Momente dramatice pentru o familie de polonezi care a vizitat Cetatea Devei         De ce să aplici pentru un program de calificare în Industria Automotive?         Accident rutier cu motocicleta: doi oameni au fost răniți         „Să trimitem copiii la școală!”- campanie liberală aflată la a șaptea ediție         Tentativă de omor la Orăștie         Ce măsuri sunt luate după tragedia din Sarmizegetusa Regia         Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva deschis circulației         Drumul spre Poiana Pelegii se deschide parțial         ANI: Răzvan Mareș, în conflict de interese         Veste uriașă pentru șoferi: Se deschide Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva         PREZIDENŢIALE 2019. Liberalii hunedoreni strâng semnături pentru Klaus Iohannis – Preşedinte         Fizioterapie și kinetoterapie sau relaxare și întreținere. Toate într-un singur loc: la cabinetul C.A.R.P. Solidaritatea Simeria         Este Deva o destinație turistică?         43 de kilometri ai Autostrăzii Lugoj – Deva deschiși până la sfârșitul lunii august         CNAIR: Lotul 4 Lugoj – Deva a fost recepționat dar nu poate fi deschis circulației         Festivalul Plăcintelor pădureneşti la Poiana Răchițelii