Scrisorica de adio ! Şi retur

„Dragă domnule patron, eu şi cu jumătate din mine, vă anunţăm somptuos că de mâine puteţi să ne consideraţi liberi de sarcini. Ne dăm demisia din posturile ocupate la organul dumneavostră mediatic dintr-un motiv excelent: nu ne-aţi lăsat să ne manifestăm jurnalistic în cazul comisarului fără armă. Cu urme de respect: Nullus and Co”.

„Dragă salariat, mi se fălfăie că tu nu mai vrei să ieşi la produs. Ia viteză fără grijă, că la spălat putina ştiu sigur că te pricepi! Cu ocazia asta economisesc şi eu de acum 3500 de lei (asta daţi publicităţii – n.a.) în fiecare lună. Mult noroc la împins vagoane. Cu etern sictir, Mou Gulaşu’ de la Castel”.

P.S. Orice asemănare a acestor documente cu cele originale nu este mai mult decât o coincidenţă fericită.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + 20 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi         Copil de 6 ani rănit într-un accident pe DN 66. Familia s-a răzbunat pe șofer și pe echipajul medical         Cum a fost înființat Muzeul Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara