„Să mă ierţi şi să mă iubeşti că suntem români amândoi”

După ce corabia portocalie a început să ia apă, tot mai mulţi pedelişti au migrat spre zări mai însorite. O parte dintre ei au reuşit, alţii încă mai speră.

În cea de a doua categorie se află şi un fost primar care s-a dat cu puterea portocalie ca să prindă un post de mare demnitar. Nu a reuşit prin forţe proprii, în alegeri, şi o vreme a stat sub fustele doamnei Nuţi la minister.

Omul locului ar vrea să se întoarcă la partidul care l-a lansat în politică şi chiar a primit binecuvântare să revină. Cu o singură condiţie: să îl accepte primarii, foştii lui colegi pe care i-a tratat cu dispreţ când era pe cai mari. Totul a mers bine până la creştineasca iertare. Pus să întoarcă şi celălalt obraz, omul locului şi-a dat seama că nu-l mai are.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         (P) Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         (P) Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”         Drumul județean spre cetățile dacice se dezintegrează vizibil         Imagini spectaculoase cu lupul care a dat târcoale unui grup de turişti în Retezat         Spargere la Kaufland Petroșani         Prețuri promoționale la operațiile de cataractă și dioptrii, cu cele mai bune cristaline multifocale, la Opticline Dr. Angelescu         Un bărbat a murit după ce s-a prăbușit de pe schela unui bloc         Strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Hunedoara este modernizată         Povestea comorii fabuloase a regelui Decebal         Toate drumurile duc la Salonul Hunedorean al Cărţii         UNA DE “MAGNA CUM LAUDE” LA CJH: Galeriile de Artă „FORMA” devin o bijuterie arhitecturală         Prinși la furat de băutură și țigări         Drumul Național 7A va intra în reparații capitale. Primele lucrări de reabilitare au început         Incendiu puternic în Geoagiu. Un om a murit