RMN-ul şpăgilor se citeşte la DNA

Potlogăriile comise de un fost primar din Ţara Haţegului ies la suprafaţă ca ciupercile după ploaie. Cea mai recentă golănie care se află pe masa procurorilor ţine de cumpărarea unui RMN, luat la mâna a doua, pentru care geambaşul banilor publici a spart nouă miliarde de lei vechi. La momentul respectiv, primarul şi-a plătit lăudători să spună lumii cât de bun, de deştept şi de cinstit este el cu paralele primăriei. Acum se dovedeşte că măgăriile sunt de domeniul penalului.

Ca să scape de pârnaie, puşcăriabilii au pus de-o înţelegere să îngroape prejudiciul. (Trebuie spus că scula a fost adusă din Germania de o firmă din Sibiu.) Sibienii au trimis, acu două zile, prin fax, facturile cu preţuri umflate la stornare. Zic ei că dintr-o eroare au băgat un preţ nesimţit de mare. Asta spun acum când sunt strânşi cu rechizitoriul de biluţe.

Cam târziu şi cam degeaba, sunt de părere anchetatorii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
BISERICA ROTONDĂ DE LA GEOAGIU         Transalpina Pădurenilor. Cum arată noua șosea din munții Hunedoarei, după finalizare         ALERTĂ. Peste 70 de cazuri noi de Covid 19 în județul Hunedoara         Angajat al Minei Lupeni, infectat cu noul coronavirus         Ecaterina Andronescu: „Nu sunt de acord să eliminăm educația tehnologică!”         După 16 ani și 4 mandate de primar, Gheorghe Ile se retrage din cursa electorală         Noul coronavirus lovește devastator în județul Hunedoara. Nouă localități, la limita carantinării         Ioan de Hunedoara a fost omagiat de hunedoreni         Povestea științifică a Cetății Deva         Situație dramatică în Orăștie: Tâmpenia „Nu purtați mască”, „Nu este Covid 19” dă roade. Finanțele – închise, în urma infectării unor angajate         Dosarul retrocedărilor controversate din Retezat, soluționat după un deceniu. Ce a decis instanța         Fortificația Sarmizegetusei Regia va fi restaurată integral         Începe distribuirea unor produse alimentare destinate anumitor categorii de persoane din Deva         Muncă la negru pe șantierul căii ferate Simeria – Gurasada         Din bugetul județului Hunedoara se va amenaja un compartiment destinat tratării pacienților cardiaci critici         CJ Hunedoara: Încă 3 milioane de lei pentru drumurile județene         CJ Hunedoara va finanța închiderea deponeului neconform de la Vulcan         Ioan Emanuel Clej (ALDE) candidează la funcția de primar al Devei         Mircea Moloț (ALDE) candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara         Petrecere în plină stradă, într-un cartier din Hunedoara