RMN-ul şpăgilor se citeşte la DNA

Potlogăriile comise de un fost primar din Ţara Haţegului ies la suprafaţă ca ciupercile după ploaie. Cea mai recentă golănie care se află pe masa procurorilor ţine de cumpărarea unui RMN, luat la mâna a doua, pentru care geambaşul banilor publici a spart nouă miliarde de lei vechi. La momentul respectiv, primarul şi-a plătit lăudători să spună lumii cât de bun, de deştept şi de cinstit este el cu paralele primăriei. Acum se dovedeşte că măgăriile sunt de domeniul penalului.

Ca să scape de pârnaie, puşcăriabilii au pus de-o înţelegere să îngroape prejudiciul. (Trebuie spus că scula a fost adusă din Germania de o firmă din Sibiu.) Sibienii au trimis, acu două zile, prin fax, facturile cu preţuri umflate la stornare. Zic ei că dintr-o eroare au băgat un preţ nesimţit de mare. Asta spun acum când sunt strânşi cu rechizitoriul de biluţe.

Cam târziu şi cam degeaba, sunt de părere anchetatorii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva