Pulanul ca un joc de şah. „Verticalizarea” nebunului

police crazyDacă la şah se poate, ar fi cazul să se poată şi în viaţa mamiferelor cu caşchetă şi pulan.

Adică, să-i zicem ofiţerului – „nebunul”.

În strategia partidelor miliţieneşti ale judeţului Hunedoara, jocul nebunului face diferenţa. Când ofiţerul (nebunul) prinde o diagonală favorabilă rade tot în cale până prinde poziţia de control asupra turnului cu frauda.
Informaţii interceptate prin metode specifice, spun că nebunul (ofiţerul) a fost promovat pe post de conducere, deşi omul nu-i în stare să conducă nici măcar un Trabant.

Psihologul care i-a scobit prin scăfârlie e categoric: nici cu mandat de aducere nu poţi să-i aduni omului toţi boii acasă.

Doctorul a decis, irefutabil, că ofiţerul e nebun. Un alt psiholog, mai flexibil, de la centru e de părere că, într-adevăr, colegul de la Deva are dreptate, doar că n-a luat în calcul un detaliu: e nebun de bandă albă.

Şi asta e de bine. Adică, e de promovat şef. Ceea ce s-a şi întâmplat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece − paisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare         PE MUNTE. Cetățeni străini, salvați de jandarmi         Tânără condamnată după ce ascuns droguri în vagin pentru a le livra deținuților         SPARG LIMITELE PENIBILULUI. CJH face turismul de rahat (la propriu) în Sarmizegetusa Regia         Ce s-a ales de fosta Școală 10 din Hunedoara, unde învățau 1.500 de elevi         Caz șocant în comuna Pui: o elevă de opt ani a fost abuzată de învățător         PRIMĂRIA DEVA. Ajutor pentru încălzirea locuinţei         CU BANI FDI. Bucureşci: Iluminat public european până de Paşte         Soarta tristă a „autostrăzii – muzeu”, părăsită de două luni         Salarii regești la Consiliul Județean Hunedoara