Pulanul ca un joc de şah. „Verticalizarea” nebunului

police crazyDacă la şah se poate, ar fi cazul să se poată şi în viaţa mamiferelor cu caşchetă şi pulan.

Adică, să-i zicem ofiţerului – „nebunul”.

În strategia partidelor miliţieneşti ale judeţului Hunedoara, jocul nebunului face diferenţa. Când ofiţerul (nebunul) prinde o diagonală favorabilă rade tot în cale până prinde poziţia de control asupra turnului cu frauda.
Informaţii interceptate prin metode specifice, spun că nebunul (ofiţerul) a fost promovat pe post de conducere, deşi omul nu-i în stare să conducă nici măcar un Trabant.

Psihologul care i-a scobit prin scăfârlie e categoric: nici cu mandat de aducere nu poţi să-i aduni omului toţi boii acasă.

Doctorul a decis, irefutabil, că ofiţerul e nebun. Un alt psiholog, mai flexibil, de la centru e de părere că, într-adevăr, colegul de la Deva are dreptate, doar că n-a luat în calcul un detaliu: e nebun de bandă albă.

Şi asta e de bine. Adică, e de promovat şef. Ceea ce s-a şi întâmplat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă + 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva