Profitorii de otravă

barfaInteresele vagabonzilor roşii („bagabonzilor, cum zicea oarecine, că ştiu numa’ să bage şi să încarce”,) sfidează pe toată lumea, fără pic de omenie.

Deşeurile cu plumb de la Hunedoara trebuiau să dispară cel mai târziu la 30 septembrie 2014.

Terenul otrăvit este în aceeaşi stare în care se afla şi în luna iunie. Între timp au trecut pe acolo comisii şi echipe ministeriale de control. Fără nici un folos. Preocuparea temnicerului de mediu pentru a ascunde mizeria sub preş a răzbit.

Interesele infractorilor de partid şi a interlopilor care cotizează la puşculiţa roşie de campanie nu au oprelişte. Complicitatea dregătorilor de rang înalt este evidentă, dar (până una alta) numai comisarul gărzii s-a ales cu o plângere penală.

Asta nu schimbă soarta celor otrăviţi cu bună-ştiinţă. Potrivit unor surse, au fost deja şase prunci atinşi de saturnism (intoxicaţi cu plumb), pacienţii internaţi pe şest într-un spital din judeţul Alba ca să nu intre hunedorenii în panică. Deocamdată sunt simple zvonuri.

Dar dacă bârfele se adeveresc? Ce puşcărie e compatibilă cu derbedeii care scot profit din otravă?

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători