Procurorii staborului

fightUn poliţist a fost luat la palme ziua în amiaza mare, în plină stradă, de către un tuciuriu născut nervos, dar procurorul l-a făcut scăpat în prima fază. „Ce vrei să ne punem cu ţiganii?”, ar fi zis procurorul când poliţiştii i-au cerut explicaţii.

N-a trecut mult şi centrul oraşului a fost asaltat de gaşca romilor pusă pe scandal, gata să-i ia pe poliţişti la refec pentru că îndrăznesc să le tulbure fărădelegile.

Asta pentru că un procuror fricos sau – mai grav – duplicitar şi sensibil la „atenţiile” interlopilor le-a dat nas. A fost nevoie să intervină mascaţii de la Deva ca să-i pună pe scandalagii cu botul pe labe.  Se întâmplă într-un oraş în care golănia a confiscat primăria.

Din fericire acolo mai sunt poliţişti adevăraţi care nu se lasă mânjiţi ori călăriţi de interlopi.

Din păcate, munca lor este sabotată de magistraţi dubioşi pe care nu-i întreabă nimeni de sănătate.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă + 14 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Ați văzut-o? Tânără însărcinată, dată dispărută după ce a fugit din centrul maternal         Spărgători de biserici capturați de Poliție         „HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii         Un liceu din Hunedoara, târât prin noroi de prorpiul dascăl         TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara