Pierdut păduri retrocedate ilegal. Oferim recompensă DNA

More Halloween Clip Art Illustrations at http://www.ClipartOf.comProcurorii DNA sunt aşteptaţi să arunce o privire şi peste retrocedarea Masivului Retezat, o maşinaţiune orchestrată de doi înalţi funcţionari (grofi) de stat instruiţi în palmat păduri prin Drujba lui Dumnezeu.

Udemeristul şi fratele lui de ceardaş sub acoperire au dosit zapisuri despre cum au primit foştii proprietari o ladă cu galbeni de la statul român prin Curtea de Arbitraj de la Paris.

Câteva informaţii scoase de la naftalină dau şmenului o altă dimensiune. Urmaşii foştilor grofi care au primit Retezatul nici măcar nu erau moştenitori de drept. Se aude că ei au fost inventaţi de un grup infracţional în care sunt implicaţi şi dregătorii în solda guvernului.
Ca o ironie a sorţii, fostul grof care avea ceva drepturi în Retezat (mult mai mici faţă de ce s-a dat moştenitorilor contrafăcuţi) şi-a trăit bătrâneţile în singurătate şi a murit ca un boschetar îngheţat de frig pe marginea unui şanţ în Ţara Haţegului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece + 18 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Câte cazuri de Covid 19 mai sunt „active” în județul Hunedoara         Cadavrul unei femei, găsit în spatele unui bloc, din Hunedoara         Anchetă penală după ce o călugăriță l-a acuzat de hărțuire pe bărbatul care a întrerupt slujba la Mănăstirea Jieț         Covid 19. Situația la unitățile spitalicești și centrele rezidențiale din subordinea CJ Hunedoara         Măgura Călanului, cariera dacică uitată de autorități         Accident rutier la Ohaba, pe DN 68 A Deva – Lugoj. Un autotren s-a răsturnat         Încă un deces al unei hunedorence infectată cu noul coronavirus         Daria Călugăru, finalistă la „Românii au talent”. Eleva din Deva are nevoie de susținerea noastră         Minologhion din secolul al XVIII-lea, restaurat la Muzeul Civilizației Dacice și Romane         Accident rutier pe șoseaua Simeria – Hațeg         Contrabandă cu țigări în Petroșani         Bogdănel Nițu, lăsat fără mașina de lux. Mesajul fostului cap al lumii interlope din Deva         Reacția Patriarhiei, după scandalul iscat la biserica din Jieț         CJ Hunedoara a numit o conducere nouă la SJU Deva         Rețea importantă de traficanți de droguri, pedepsită cu închisoarea         Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara         Barajul Gura Apelor, locul de vis din inima Retezatului, invadat de turiști la sfârșit de săptămână         Criminal capturat de Poliție în Uricani. A împușcat doi marocani         Tânăr de 20 de ani, fără permis auto, a produs un accident în intersecție         Au spart geamul cu un bolovan și au jefuit un apartament