Orbu’ de la toţi şi nimeni de la orbu’

Totul în viaţă este să nu uiţi niciodată de unde ai plecat când ţi-era foame. Dacă uiţi, te costă ! Spun sursele că un lider de sindicat mineresc a uitat de toţi după ce s-a văzut la butoane.

Are o amnezie ciudată: nu mai ştie cine i-au fost aliaţii, dar îşi aminteşte perfect să-şi umple sacul cu foloase care evident nu i se cuvin.

Avariţia lui întrece însă orice închipuire. Cum vede ceva care-i place, hap!, înşfacă tot de la gura confraţilor de nu mai rămân nici firimituri.

Azi aşa, mâine aşa, numai că acuma i s-a înfundat. Iubitorii bârfei spun că foştii lui aliaţi s-au împrietenit cu opoziţia şi pun de o răsturnare de pe tron.

Degeaba nea liderul se face că nu vede. Tactica cu „orbu’ de la toţi şi nimeni de la orbu’” nu mai ţine.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece + 18 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg         SENTINȚĂ ÎNTOARSĂ DE CEDO. Cazul fetei de 11 ani, însărcinată după ce a fost abuzată sexual de 5 bărbaţi         Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara a fost închisă după un atac informatic         Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene