Opoziţie fără bărbăţie

Baronii care au fost ejectaţi de la putere se poartă ca nişte babe sulemenite cu pretenţii de fete mari. Ar vrea să rămână branşaţi la vechile interese financiare prin deconcentrate, dar să şi pară în ochii lumii drept aprigi contestatarii ai guvernării de acum.

Şi pentru că nu au sânge-n instalaţie să sară la gâtul adversarilor, plătesc vuvuzele de meserie să facă opoziţie în locul lor.

Trompetele se execută, dar pe bani. Nu mulţi. Astfel, devine mai profitabil să întreţii un reclamagiu care face vocalize în locul tău, decât să dai pe goarnă şi să te faci om cumsecade, departe de banul public. Se aude că un şef de partid primeşte regulat epistole cu inventarul reclamaţiilor şi nota de plată pentru serviciile prestate de „colaboratori”. Face plăţile şi pozează în omul păcii. Prieten şi de omenie cu toată lumea.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
LICEENII DE LA ARTE. Concert ce colinde la Biserica „Immaculata” din Deva         Florin Oancea: Termocentrala Mintia va avea cărbune pe toată durata iernii         „FAPTE NU VORBE!” Primarul Petroşaniului a adus (şi la propriu) cadouri pentru copii         Tineri răniți într-un accident pe DN 68 Hațeg – Caransebeș         Biciclist lovit de mașină în Deva         Bunuri contrafăcute confiscate de polițiști         Articole pirotehnice din clase interzise la comercializare către publicul larg, confiscate de poliţişti         Activitatea Poliției Locale Deva, în luna noiembrie 2019         Accident grav în Batiz, pe DN 66         Ești răcit mai mereu? Citește cum poți să te protejezi în sezonul rece!         Bradul de Crăciun la Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva         ADMINISTRAŢIE. Cresc preţurile şi subvenţia la agentul termic din sistem centralizat la Deva         S-a răsturnat cu mașina în șanț         Alimente pentru sărmani oferite de Episcopia Devei şi Hunedoarei         Parcul Corvin din Hunedoara va fi transformat într-unul al copiilor         DEVA. Termen prelungit pentru eliberarea biletelor gratuite de transport local         Jupânii criminali ai șoselelor. Ce a putut face un șofer de bolid pe DN 7         Accident grav la o exploatare forestieră         Un vârstnic și soția sa au fost găsiți morți         Gestul nobil al unui localnic din Bobâlna