Opoziţie fără bărbăţie

Baronii care au fost ejectaţi de la putere se poartă ca nişte babe sulemenite cu pretenţii de fete mari. Ar vrea să rămână branşaţi la vechile interese financiare prin deconcentrate, dar să şi pară în ochii lumii drept aprigi contestatarii ai guvernării de acum.

Şi pentru că nu au sânge-n instalaţie să sară la gâtul adversarilor, plătesc vuvuzele de meserie să facă opoziţie în locul lor.

Trompetele se execută, dar pe bani. Nu mulţi. Astfel, devine mai profitabil să întreţii un reclamagiu care face vocalize în locul tău, decât să dai pe goarnă şi să te faci om cumsecade, departe de banul public. Se aude că un şef de partid primeşte regulat epistole cu inventarul reclamaţiilor şi nota de plată pentru serviciile prestate de „colaboratori”. Face plăţile şi pozează în omul păcii. Prieten şi de omenie cu toată lumea.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece − șaptesprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara