Opoziţie fără bărbăţie

Baronii care au fost ejectaţi de la putere se poartă ca nişte babe sulemenite cu pretenţii de fete mari. Ar vrea să rămână branşaţi la vechile interese financiare prin deconcentrate, dar să şi pară în ochii lumii drept aprigi contestatarii ai guvernării de acum.

Şi pentru că nu au sânge-n instalaţie să sară la gâtul adversarilor, plătesc vuvuzele de meserie să facă opoziţie în locul lor.

Trompetele se execută, dar pe bani. Nu mulţi. Astfel, devine mai profitabil să întreţii un reclamagiu care face vocalize în locul tău, decât să dai pe goarnă şi să te faci om cumsecade, departe de banul public. Se aude că un şef de partid primeşte regulat epistole cu inventarul reclamaţiilor şi nota de plată pentru serviciile prestate de „colaboratori”. Face plăţile şi pozează în omul păcii. Prieten şi de omenie cu toată lumea.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute