Obrazul gros cu politică se ţine

Vă mai amintiţi de un fost viceprimar branşat la panourile publicitare? Mai ţineţi minte cum se jura că n-are nici un amestec în firmă? Conducea el ce-i drept o maşină luată în leasing pe firma de contorizat panouri publicitare şi muierea lui parca strâmb alt autovehicul înhăţat în acelaşi fel, no şi? Nici n-a clipit când primarul a vrut să-i taie curentul că se branşase pe şest la banu’ public, cică nu era firma lui.

Ei bine, acum a ieşit la suprafaţă mitocănia. Patronul din acte a fost dat afară din firmă de către politicianul din umbră. Fostul viceprimar l-a dat afară din firmă pe cel care a încasat castanele şi a stat scut când alţii i-au sărit politrucului la beregată.

E destul de clar cum funcţionează legile economiei de piaţă în România politică?

Comentarii FB

comentarii
4 Răspunsuri la “Obrazul gros cu politică se ţine

  1. Dorin

    E fals, fostul viceprimarul Costa nu are nici un amestec cu panourile publicitare. El a fost fan canin.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șase + 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”