Oalele în pod fără Şovaială

royalty-free-ambulance-clipart-illustration-223263Spun zvonacii că şefa unui spital de gară din judeţ şi-a primit bossul de la Bucureşti cu oalele în pod.

Măsura a fost luată fără Şovaială de faţă, pentru că trebuia musai ca tata transportatorilor să vadă noile cuceriri ale tehnicii medicale într-un nou cabinet.

Şi cum spaţiul locativ e mic, managereasa a transformat în cabinet de consultaţii cămara veselei. 

Oalele,  oliţele, farfuriile,  paharele şi polonicele au fost relocate în pod.

Fără Şovaiala a plecat, dar oalele nu au mai coborât.

De atunci, ora mesei în spitalul de gară se lasă cu un desant aerian de veselă coborâtă cu funia din pod.

Iar în loc de „să ne fie de bine”, care cu oala, care cu polonicul sau solniţa, salariaţii urcă vesela înapoi la cucurigu.

Lăudabilă pare a fi şi grija aproape bolnavă a manageresei ca alimentele date bolnavilor să fie sclipitor de proaspete.

Totuşi e puţin exagerată măsura luată pentru asta!

Chiar era nevoie ca roşiile, cartofii şi castraveţii să fie aduşi cu Salvarea?

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”         2020, AN ELECTORAL. Ruinele Devei în vizorul Primăriei