Oalele în pod fără Şovaială

royalty-free-ambulance-clipart-illustration-223263Spun zvonacii că şefa unui spital de gară din judeţ şi-a primit bossul de la Bucureşti cu oalele în pod.

Măsura a fost luată fără Şovaială de faţă, pentru că trebuia musai ca tata transportatorilor să vadă noile cuceriri ale tehnicii medicale într-un nou cabinet.

Şi cum spaţiul locativ e mic, managereasa a transformat în cabinet de consultaţii cămara veselei. 

Oalele,  oliţele, farfuriile,  paharele şi polonicele au fost relocate în pod.

Fără Şovaiala a plecat, dar oalele nu au mai coborât.

De atunci, ora mesei în spitalul de gară se lasă cu un desant aerian de veselă coborâtă cu funia din pod.

Iar în loc de „să ne fie de bine”, care cu oala, care cu polonicul sau solniţa, salariaţii urcă vesela înapoi la cucurigu.

Lăudabilă pare a fi şi grija aproape bolnavă a manageresei ca alimentele date bolnavilor să fie sclipitor de proaspete.

Totuşi e puţin exagerată măsura luată pentru asta!

Chiar era nevoie ca roşiile, cartofii şi castraveţii să fie aduşi cu Salvarea?

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare         PE MUNTE. Cetățeni străini, salvați de jandarmi         Tânără condamnată după ce ascuns droguri în vagin pentru a le livra deținuților         SPARG LIMITELE PENIBILULUI. CJH face turismul de rahat (la propriu) în Sarmizegetusa Regia         Ce s-a ales de fosta Școală 10 din Hunedoara, unde învățau 1.500 de elevi         Caz șocant în comuna Pui: o elevă de opt ani a fost abuzată de învățător         PRIMĂRIA DEVA. Ajutor pentru încălzirea locuinţei         CU BANI FDI. Bucureşci: Iluminat public european până de Paşte         Soarta tristă a „autostrăzii – muzeu”, părăsită de două luni