Oaia premierului vrea mai sus

Accidentul electoral care a prins o dregătorie urbană cărturărească crede că a devenit om de vază pentru că i-a pus premierul mâna pe creştet pe când şi-a agăţat coarnele în gardul parcului cu arsenal.

De acum nu-i mai încape buca pe fotoliul pipernicit de la oraş şi ar vrea să i se pună întreg judeţul la picioare.

A pornit o campanie cu strângeri de semnături pentru candidatura sa la şefia la broscuţe. Cică are notorietate.

Aşa e!  1.218 îl ştiu ca fiind berbecul lui Ponta. 854 elevi (fără drept de vot) cred că-i sfrijitul ăla mic care o plăteşte pe doamna de limbi de la generală. 147 au impresia că a fost pe listele USL, 19 bănuiesc că-i primar fiindcă stă cu ei la şedinţele consiliului local.

Ar mai fi câţiva care cred că-i slab de minte şi aude voci. Parţial fals. Da, îşi înregistrează pe şest partenerii de dialog.

Doar aia cu vocile e pe bune. 

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Oaia premierului vrea mai sus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece + 17 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Hunedoreni arestați pentru trafic de persoane         DECLARAȚIA LUI CĂLIN POPESCU TĂRICEANU PRIVIND SIGLA ȘI DENUMIREA PARTIDULUI ALDE ROMÂNIA         Carmen Hărău: “Politica trebuie să fie soluţia, nu problema!”         Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României