Oaia premierului vrea mai sus

Accidentul electoral care a prins o dregătorie urbană cărturărească crede că a devenit om de vază pentru că i-a pus premierul mâna pe creştet pe când şi-a agăţat coarnele în gardul parcului cu arsenal.

De acum nu-i mai încape buca pe fotoliul pipernicit de la oraş şi ar vrea să i se pună întreg judeţul la picioare.

A pornit o campanie cu strângeri de semnături pentru candidatura sa la şefia la broscuţe. Cică are notorietate.

Aşa e!  1.218 îl ştiu ca fiind berbecul lui Ponta. 854 elevi (fără drept de vot) cred că-i sfrijitul ăla mic care o plăteşte pe doamna de limbi de la generală. 147 au impresia că a fost pe listele USL, 19 bănuiesc că-i primar fiindcă stă cu ei la şedinţele consiliului local.

Ar mai fi câţiva care cred că-i slab de minte şi aude voci. Parţial fals. Da, îşi înregistrează pe şest partenerii de dialog.

Doar aia cu vocile e pe bune. 

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Oaia premierului vrea mai sus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece + 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi         Copil de 6 ani rănit într-un accident pe DN 66. Familia s-a răzbunat pe șofer și pe echipajul medical         Cum a fost înființat Muzeul Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Scene cumplite în Călan: un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost tâlhărit         Cadavrul tânărului dispărut de trei săptămâni în Lacul Cinciș a fost scos la suprafață         Tupeul unui șofer îl va costa scump: a lovit un polițist după ce a fost oprit în trafic         Bărbat condamnat în dosarul morții unui copil de șase ani, din Hunedoara         Polițistă atacată de o tânără într-un bloc din Hunedoara. Agresoarea, mamă a trei copii și însărcinantă, făcea chef în toiul nopții         Adolescentă răpită din Cartierul Muzicanților – Geoagiu         Carte veche din 1863, restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Controale ITM Hunedoara în perioada 27 iulie – 2 august 2020         Proiectul tehnic al construcției unui traseu pentru bicicliști în Deva, scos la licitație publică         Un turist și-a dat ultima suflare pe munte, în Masivul Parâng         Mircea Moloț: „Am îndrăgit mereu Țara Hațegului”         Profesori condamnați pentru purtare abuzivă față de elevi         Șase turiști rătăciți în Masivul Retezat