Oaia premierului vrea mai sus

Accidentul electoral care a prins o dregătorie urbană cărturărească crede că a devenit om de vază pentru că i-a pus premierul mâna pe creştet pe când şi-a agăţat coarnele în gardul parcului cu arsenal.

De acum nu-i mai încape buca pe fotoliul pipernicit de la oraş şi ar vrea să i se pună întreg judeţul la picioare.

A pornit o campanie cu strângeri de semnături pentru candidatura sa la şefia la broscuţe. Cică are notorietate.

Aşa e!  1.218 îl ştiu ca fiind berbecul lui Ponta. 854 elevi (fără drept de vot) cred că-i sfrijitul ăla mic care o plăteşte pe doamna de limbi de la generală. 147 au impresia că a fost pe listele USL, 19 bănuiesc că-i primar fiindcă stă cu ei la şedinţele consiliului local.

Ar mai fi câţiva care cred că-i slab de minte şi aude voci. Parţial fals. Da, îşi înregistrează pe şest partenerii de dialog.

Doar aia cu vocile e pe bune. 

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Oaia premierului vrea mai sus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 18 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj