O dată a văzut boieru’ votul ţiganului

nu placeCulegătorii de pomeni electorale se plâng că au avut recoltă proastă anul acesta. Primarii s-au calicit şi n-au mai dat precum dădură la locale.

Jelesc ţiganii de răsună Palia că au ieşit de la urne leşinaţi de foame.

Nu-i vorbă că n-au miluit boierii roşcovani ceva de haleală, altminteri nici dracu nu se urnea din dealul Ciorii la ştampilat. Da’ au zis: întâi vot şi după aia pomană.

No, ţiganu’ om de cuvânt, şi-o luat piranda cu puradei cu tot la secţia de votare să trimită trandafirii la cerşit în Europa.

Acu, ei strigă că boierul cu pomana îi ţigan fără obraz. „O dat nâşte pui dă găină ameţâţi şî exiraţi, arde-l-ar cufureala în biserică şi la Judecata de Apoi de om mincinos”, cică ar blestema ţigăncile.

„Nu mai pupă el voturi ţâgăneşti câtu-i lumea” – şi se jură că nu vor scote poalele din şatră la iarnă de alegeri până nu verifică pomana înainte.

Că de pielcojini s-au săturat!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Din 10 aprilie, la Spitalul din Deva vor putea fi realizate testări COVID 19         O companie din Haţeg a donat 10.000 de măşti mai multor spitale şi instituţii publice         Un strop de speranță la Spitalul Județean de Urgență Deva         Numărul cazurilor de coronavirus în România se apropie de 2.500         Primarul Marcel Goia face apel la localnici pentru a ține o zi de post și rugăciune         MINISTERUL SĂNĂTĂŢII. Patru spitale suport pentru judeţul Hunedoara         Alți doi pacienți decedați în spitalele hunedorene aveau și Covid 19         NIMIC DESPRE COVID. Traseu pentru biciclişti, cu fonduri europene la Deva         ANUNŢ! În atenția devenilor care solicită beneficii de asistență socială         293 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în România         Preot din Deva diagnosticat cu coronavirus. Mesajul de speranță transmis pe Facebook         Polițist despre oamenii prinși noaptea pe străzile Călanului: „Ne-au plecat valorile pe stradă după ora 22”         Situație detensionată la Secția ATI a Spitalului din Orăștie, unde cadrele medicale au demisionat         Conflict între prefect și șefii CJ Hunedoara pe tema crizei de la Spitalul Județean Deva         Încă doi pacienți care au murit în spitalele din județ au fost diagnosticați cu Covid 19         Încă un deces al unui pacient din Hunedoara, diagnosticat cu afecțiuni grave, dar și cu coronavirus         Primăria Hunedoara anunță că va primi ajutor din China împotriva coronavirusului         Spitalul din Orăştie a rămas fără personal ATI. Dr. Lorena Ehim: “Suntem trimişi la moarte, carne aruncată în cuşca leilor”         Demisii la Secția ATI din Orăștie         Managerul Spitalului județean Deva a fost suspendat din funcție