O dă în (kilo) metru antic

E pe mandat de deputat şi în mai puţin de un an şi-a întors firea pe dos cum ai scoate o mănuşă de dantelă la repezeală.

Linguşeşte cu o tenacitate devastatoare. Din orice poziţie, cu orice prilej.

Miniştri sunt ţinta predilectă. Deputăreasa a înhăţat microfonul să măture toate viitoarele scame ale lumii de pe cocul Mediului de Afaceri personificat de Grapini la Deva. Dulcegăriile ar fi

băgat în comă o turmă cu vanitoşi de drept comun.

La nivel de demnitar glicemia se măsoară însă altfel. Cu anevoie au reuşit organizatorii să-i taie piuitul.

Un veritabil Dandanache în fustă, oficialul a luat-o de la capăt la praznicul dinozaurilor pitici. După un asemenea discurs, priveşti cu invidie fosilele care au avut norocul să iasă din istorie la timp.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “O dă în (kilo) metru antic

  1. Mihai

    “Vorba dulce mult aduce”. Nu cred ca situatia actuala ne permite sa fim aroganti si sa ne umflam in pene. Aveam nevoie de un deputat care sa ne reprezinte interesele si care sa puna Hunedoara pe primul plan. De politicieni aroganti care si-au vazut doar proprile interese ne-am saturat. Acum suntem reprezentati in parlament de cineva care vrea cu adevarat sa schimbe in bine Hunedoara. Si voi?! Aruncati cu noroi in loc sa sustineti oamenii care se zbat pentru binele nostru.

    Răspuns
  2. Costel

    Domnilor, fiecare cu strategia lui de convingere. Până acuma am tot avut deputaţi sobrii şi reţinuţi. Prea reţinuţi în toate. Atât de reţinuţi încât n-au făcut mai nimic, sau absolut nimic, pentru Hunedoara. Pe când acum, Hunedoara are un deputat care chiar vrea să facă ceva.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru