O dă în (kilo) metru antic

E pe mandat de deputat şi în mai puţin de un an şi-a întors firea pe dos cum ai scoate o mănuşă de dantelă la repezeală.

Linguşeşte cu o tenacitate devastatoare. Din orice poziţie, cu orice prilej.

Miniştri sunt ţinta predilectă. Deputăreasa a înhăţat microfonul să măture toate viitoarele scame ale lumii de pe cocul Mediului de Afaceri personificat de Grapini la Deva. Dulcegăriile ar fi

băgat în comă o turmă cu vanitoşi de drept comun.

La nivel de demnitar glicemia se măsoară însă altfel. Cu anevoie au reuşit organizatorii să-i taie piuitul.

Un veritabil Dandanache în fustă, oficialul a luat-o de la capăt la praznicul dinozaurilor pitici. După un asemenea discurs, priveşti cu invidie fosilele care au avut norocul să iasă din istorie la timp.

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “O dă în (kilo) metru antic

  1. Mihai

    “Vorba dulce mult aduce”. Nu cred ca situatia actuala ne permite sa fim aroganti si sa ne umflam in pene. Aveam nevoie de un deputat care sa ne reprezinte interesele si care sa puna Hunedoara pe primul plan. De politicieni aroganti care si-au vazut doar proprile interese ne-am saturat. Acum suntem reprezentati in parlament de cineva care vrea cu adevarat sa schimbe in bine Hunedoara. Si voi?! Aruncati cu noroi in loc sa sustineti oamenii care se zbat pentru binele nostru.

    Răspuns
  2. Costel

    Domnilor, fiecare cu strategia lui de convingere. Până acuma am tot avut deputaţi sobrii şi reţinuţi. Prea reţinuţi în toate. Atât de reţinuţi încât n-au făcut mai nimic, sau absolut nimic, pentru Hunedoara. Pe când acum, Hunedoara are un deputat care chiar vrea să facă ceva.

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”         Drumul județean spre cetățile dacice se dezintegrează vizibil         Imagini spectaculoase cu lupul care a dat târcoale unui grup de turişti în Retezat         Spargere la Kaufland Petroșani         Prețuri promoționale la operațiile de cataractă și dioptrii, cu cele mai bune cristaline multifocale, la Opticline Dr. Angelescu