Nunta unisex

Fenomenele paranormale sunt de neevitat în perioada Halloween-ului. Aşa merg lucrurile. Îţi dispare cheia, uiţi la cafenea laptopul, începi să cheleşti sau pur şi simplu te pomenenşti la propria ta nuntă fără nevastă. Spun babele informaticiene că un fecior din zona depresiunii Zarandului a păţit-o. Cu două zile înainte de nuntă, aleasa inimii şi-a frânt un picior punându-se într-o situaţie incompatibilă cu starea bipedă.

Cum totul fusese lansat, mirele a trebuit să facă faţă. Foarte incomod. A ciocnit cupa de şampanie la perete.  „Dansul miresei” prestat cu naşa. Urări prin mobil. Curierat cu sărmăluţe şi tort la spital. De furat mireasa nici nu putea fi vorba.

Chiar dacă acum nu-şi dă seama, mirelui îi va rămâne totuşi şi o amintire plăcută de la nunta sa solitară: a marcat singur tot darul!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara         Barajul Gura Apelor, locul de vis din inima Retezatului, invadat de turiști la sfârșit de săptămână         Criminal capturat de Poliție în Uricani. A împușcat doi marocani         Tânăr de 20 de ani, fără permis auto, a produs un accident în intersecție         Au spart geamul cu un bolovan și au jefuit un apartament         Anchetă extinsă în dosarul „revoltei de la Hunedoara”         Situația plăților la zi efectuate în județul Hunedoara pentru șomajul tehnic         AJPIS a continuat să asigure plata corespunzătoare „indemnizaţiei de sprijin COVID 19”         Au început lucrările de modernizare a drumului de legătură între strada Vulcan și strada Cozia         Paftaua din fier, placată cu tablă de bronz, de la Ardeu         ITM Hunedoara – privind prevenirea răspândirii noului coronavirus la reluarea activităților de transport         Aparat de plasmafereză funcțional în județul Hunedoara         Femeie anchetată după ce și-a fugărit soțul cu ciocanul         Două adolescente din Hunedoara au fost date în urmărire națională         Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Deva și-a reluat activitatea         Sfinții Mari Împărați Constantin și mama sa, Elena         Peștera zidită de la Mada         Încă un deces al unui pacient diagnosticat cu Covid 19, în judeţul Hunedoara         Aparat de ozonoterapie, folosit la ATI – Spitalul municipal Hunedoara         Tânăr fără permis auto, prins pentru a doua oară de polițiști, în Hunedoara