Nunta unisex

Fenomenele paranormale sunt de neevitat în perioada Halloween-ului. Aşa merg lucrurile. Îţi dispare cheia, uiţi la cafenea laptopul, începi să cheleşti sau pur şi simplu te pomenenşti la propria ta nuntă fără nevastă. Spun babele informaticiene că un fecior din zona depresiunii Zarandului a păţit-o. Cu două zile înainte de nuntă, aleasa inimii şi-a frânt un picior punându-se într-o situaţie incompatibilă cu starea bipedă.

Cum totul fusese lansat, mirele a trebuit să facă faţă. Foarte incomod. A ciocnit cupa de şampanie la perete.  „Dansul miresei” prestat cu naşa. Urări prin mobil. Curierat cu sărmăluţe şi tort la spital. De furat mireasa nici nu putea fi vorba.

Chiar dacă acum nu-şi dă seama, mirelui îi va rămâne totuşi şi o amintire plăcută de la nunta sa solitară: a marcat singur tot darul!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece + 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști