Nunta unisex

Fenomenele paranormale sunt de neevitat în perioada Halloween-ului. Aşa merg lucrurile. Îţi dispare cheia, uiţi la cafenea laptopul, începi să cheleşti sau pur şi simplu te pomenenşti la propria ta nuntă fără nevastă. Spun babele informaticiene că un fecior din zona depresiunii Zarandului a păţit-o. Cu două zile înainte de nuntă, aleasa inimii şi-a frânt un picior punându-se într-o situaţie incompatibilă cu starea bipedă.

Cum totul fusese lansat, mirele a trebuit să facă faţă. Foarte incomod. A ciocnit cupa de şampanie la perete.  „Dansul miresei” prestat cu naşa. Urări prin mobil. Curierat cu sărmăluţe şi tort la spital. De furat mireasa nici nu putea fi vorba.

Chiar dacă acum nu-şi dă seama, mirelui îi va rămâne totuşi şi o amintire plăcută de la nunta sa solitară: a marcat singur tot darul!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru + treisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Noapte de coșmar pentru hunedoreni. Vijeliile au făcut ravagii         TOP 15 lucruri pe care NU trebuie să le uiți când pleci cu mașina în lunile geroase!         FIRMA MERGE GREU ŞI POTICNIT. Protest la Termocentrala Mintia pe tema majorărilor salariale         Adolescentă tâlhărită în Petroșani         Centenar Alexandru Vlahuță         Dezastrul anunțat la Sarmizegetusa Regia         Clădirea fantomă din Parcul Corvin a fost pusă la pământ într-o săptămână         Comunicat de presă – SC KRYSTAL TURISM SRL: ,,CONSTRUIRE VILĂ TURISTICĂ ȘI FILIGORIE”         ALEGERI. PSD a câștigat în Valea Jiului și la Brad, dar a pierdut la Hunedoara și Orăștie         AȚI VĂZUT-O? Tânără din Lupeni, dată dispărută         Devean lăsat fără banii de pe card         Probleme la nodul rutier Simeria Veche, de pe Autostrada Deva – Orăștie         Semnal editorial: A apărut ediţia 40 a revistei “Vitralii – Lumini și umbre”. Ecouri și dezvăluiri noi         „Ziua Curăţeniei”. Angajaţii DRÄXLMAIER au strâns trei tone de gunoaie de pe malurile Cernei         Accident pe bulevard în Hunedoara         Alegeri prezidențiale 2019. Cum s-a votat în județul Hunedoara. Iohannis pe primul loc         Alegeri prezidențiale 2019. Câți hunedoreni au votat duminică         Incendiu la un depozit de cărbune al preparaţiei Coroieşti din Vulcan         Ai o bucatarie mica? Tips & Tricks pentru a o organiza intr-un mod eficient!         Rușine! În ultima zi de guvernare, PSD a angajat ca director general la Societatea de Închidere a Minelor pe președintele PSD Petrila!