Ne-am (neam) obişnuit cu prostia

E de nepreţuit… Costă peste măsură. Sfârcurile de autostradă care excită România costă mult fiindcă se fură.

Aşa se spune şi e de crezut. Mahării politici cer peşcheşuri peste măsură de mari. Drumarii fură la asfalt şi încarcă facturile de umplutură, la bolovănişul care stă ascuns sub covorul asfaltic. Ca să plătească dania. Ne-am (neam) obişnuit cu şmenul. Şi totuşi preţul la autostradă sare calu’.

Ei bine, aici intervine prostia! E mâna lui Dorel.

Electricienii au fost obligaţi să tragă iluminatul pe tronsonul de autostradă Orăştie – Sebeş în linie, deşi meşterii erau dispuşi să facă bucle acolo unde drumarii urmau să planteze semnalizatoare. Nu li s-a permis pe motiv că încetinesc lucrările şi tăiatul panglicii cu tricolor.

În urma electricienilor a venit Dorel care a plantat piroane fix în cablul electric.

Pe câţiva kilometri. Şi în devize s-a făcut noapte. Alţi bani, alte cabluri electrice.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători