Ne-am (neam) obişnuit cu prostia

E de nepreţuit… Costă peste măsură. Sfârcurile de autostradă care excită România costă mult fiindcă se fură.

Aşa se spune şi e de crezut. Mahării politici cer peşcheşuri peste măsură de mari. Drumarii fură la asfalt şi încarcă facturile de umplutură, la bolovănişul care stă ascuns sub covorul asfaltic. Ca să plătească dania. Ne-am (neam) obişnuit cu şmenul. Şi totuşi preţul la autostradă sare calu’.

Ei bine, aici intervine prostia! E mâna lui Dorel.

Electricienii au fost obligaţi să tragă iluminatul pe tronsonul de autostradă Orăştie – Sebeş în linie, deşi meşterii erau dispuşi să facă bucle acolo unde drumarii urmau să planteze semnalizatoare. Nu li s-a permis pe motiv că încetinesc lucrările şi tăiatul panglicii cu tricolor.

În urma electricienilor a venit Dorel care a plantat piroane fix în cablul electric.

Pe câţiva kilometri. Şi în devize s-a făcut noapte. Alţi bani, alte cabluri electrice.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Hunedoreni arestați pentru trafic de persoane         DECLARAȚIA LUI CĂLIN POPESCU TĂRICEANU PRIVIND SIGLA ȘI DENUMIREA PARTIDULUI ALDE ROMÂNIA         Carmen Hărău: “Politica trebuie să fie soluţia, nu problema!”         Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României