Ne-am (neam) obişnuit cu prostia

E de nepreţuit… Costă peste măsură. Sfârcurile de autostradă care excită România costă mult fiindcă se fură.

Aşa se spune şi e de crezut. Mahării politici cer peşcheşuri peste măsură de mari. Drumarii fură la asfalt şi încarcă facturile de umplutură, la bolovănişul care stă ascuns sub covorul asfaltic. Ca să plătească dania. Ne-am (neam) obişnuit cu şmenul. Şi totuşi preţul la autostradă sare calu’.

Ei bine, aici intervine prostia! E mâna lui Dorel.

Electricienii au fost obligaţi să tragă iluminatul pe tronsonul de autostradă Orăştie – Sebeş în linie, deşi meşterii erau dispuşi să facă bucle acolo unde drumarii urmau să planteze semnalizatoare. Nu li s-a permis pe motiv că încetinesc lucrările şi tăiatul panglicii cu tricolor.

În urma electricienilor a venit Dorel care a plantat piroane fix în cablul electric.

Pe câţiva kilometri. Şi în devize s-a făcut noapte. Alţi bani, alte cabluri electrice.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Numărul cazurilor de coronavirus în România se apropie de 2.500         Primarul Marcel Goia face apel la localnici pentru a ține o zi de post și rugăciune         MINISTERUL SĂNĂTĂŢII. Patru spitale suport pentru judeţul Hunedoara         Alți doi pacienți decedați în spitalele hunedorene aveau și Covid 19         NIMIC DESPRE COVID. Traseu pentru biciclişti, cu fonduri europene la Deva         ANUNŢ! În atenția devenilor care solicită beneficii de asistență socială         293 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în România         Preot din Deva diagnosticat cu coronavirus. Mesajul de speranță transmis pe Facebook         Polițist despre oamenii prinși noaptea pe străzile Călanului: „Ne-au plecat valorile pe stradă după ora 22”         Situație detensionată la Secția ATI a Spitalului din Orăștie, unde cadrele medicale au demisionat         Conflict între prefect și șefii CJ Hunedoara pe tema crizei de la Spitalul Județean Deva         Încă doi pacienți care au murit în spitalele din județ au fost diagnosticați cu Covid 19         Încă un deces al unui pacient din Hunedoara, diagnosticat cu afecțiuni grave, dar și cu coronavirus         Primăria Hunedoara anunță că va primi ajutor din China împotriva coronavirusului         Spitalul din Orăştie a rămas fără personal ATI. Dr. Lorena Ehim: “Suntem trimişi la moarte, carne aruncată în cuşca leilor”         Demisii la Secția ATI din Orăștie         Managerul Spitalului județean Deva a fost suspendat din funcție         Spitalul Județean Deva a intrat în carantină         Doi pacienți morți în Hunedoara aveau și Covid – 19. Erau vârstnici, cu boli grave         Trei cazuri de coronavirus în municipiul Hunedoara. Un medic a fost diagnosticat pozitiv