Ne-am (neam) obişnuit cu prostia

E de nepreţuit… Costă peste măsură. Sfârcurile de autostradă care excită România costă mult fiindcă se fură.

Aşa se spune şi e de crezut. Mahării politici cer peşcheşuri peste măsură de mari. Drumarii fură la asfalt şi încarcă facturile de umplutură, la bolovănişul care stă ascuns sub covorul asfaltic. Ca să plătească dania. Ne-am (neam) obişnuit cu şmenul. Şi totuşi preţul la autostradă sare calu’.

Ei bine, aici intervine prostia! E mâna lui Dorel.

Electricienii au fost obligaţi să tragă iluminatul pe tronsonul de autostradă Orăştie – Sebeş în linie, deşi meşterii erau dispuşi să facă bucle acolo unde drumarii urmau să planteze semnalizatoare. Nu li s-a permis pe motiv că încetinesc lucrările şi tăiatul panglicii cu tricolor.

În urma electricienilor a venit Dorel care a plantat piroane fix în cablul electric.

Pe câţiva kilometri. Şi în devize s-a făcut noapte. Alţi bani, alte cabluri electrice.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara