Mondialu’ saltă banu’

Rămăşiţe pedeliste din instituţii publice papă bani grămadă fără să fie deranjate de guvernarea USL.

Pentru ele timpul curge tot după calendarul şpăgilor boc-cu-boc. Sunt pitiţi în eşalonul doi al puterii şi încarcă în prostie firfireii.

Un anume Mondialu de prin Vale este vizir într-o dregătorie de lustruit şomeri. În câţiva ani, Mondialu şi-a tras vreo trei case şi-o maşină bengoasă. Sigur că solda lui de lefegiu nu acoperă averea, dar omul e înzestrat cu o mână cât cinci greble şi poate lua şi din puşculiţa cosmopolită a Europei.

Atât de mult bănet că poate da şi cu camătă. Şi dă!

Proiectele euro pe care le încalecă POSRU îi vâră în portmoneu cam cinci milioane de lei vechi pe zi. Sărbătorile legale şi duminicile nu sunt scutite de la cotizaţie.

Câţi bugetari se pot lăuda cu aşa venituri?

Comentarii FB

comentarii




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu