Mondialu’ saltă banu’

Rămăşiţe pedeliste din instituţii publice papă bani grămadă fără să fie deranjate de guvernarea USL.

Pentru ele timpul curge tot după calendarul şpăgilor boc-cu-boc. Sunt pitiţi în eşalonul doi al puterii şi încarcă în prostie firfireii.

Un anume Mondialu de prin Vale este vizir într-o dregătorie de lustruit şomeri. În câţiva ani, Mondialu şi-a tras vreo trei case şi-o maşină bengoasă. Sigur că solda lui de lefegiu nu acoperă averea, dar omul e înzestrat cu o mână cât cinci greble şi poate lua şi din puşculiţa cosmopolită a Europei.

Atât de mult bănet că poate da şi cu camătă. Şi dă!

Proiectele euro pe care le încalecă POSRU îi vâră în portmoneu cam cinci milioane de lei vechi pe zi. Sărbătorile legale şi duminicile nu sunt scutite de la cotizaţie.

Câţi bugetari se pot lăuda cu aşa venituri?

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție         Accident spectaculos produs de șoferul unui BMW. Un sat întreg a fost lăsat în beznă         Exponatul lunii februarie 2020: un aparat de fotografiat cu burduf         Dezastru în pădurile din Valea Jiului         Explicaţiile psihologului: Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?         Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila         IULIU WINKLER: “UE are nevoie de un buget solid, fără tăierea finanțărilor Politicii de coeziune și PAC”         JUDEŢUL HUNEDOARA. Prefectul „bagă viteză” în birocraţii care se ocupă de Legile proprietăţii         ÎN PREZENŢA LUI GICĂ POPESCU. Semnarea contractului de colaborare între CS Hunedoara şi Academia Hagi         Moartea suspectă a unui localnic din Vulcan         Bărbat șantajat de vecini         Bărbat tâlhărit după ce s-a îmbătat         “CEATA LUI PIŢIGOI”, DAI ÎN UNUL ŢIPĂ TREI. Amenda primarului Ridzi a stârnit mâzga electorală în Petroşani         PENTRU ŞOMERI. Cinci meserii cu mare căutare, prin AJOFM Hunedoara