Mondialu’ saltă banu’

Rămăşiţe pedeliste din instituţii publice papă bani grămadă fără să fie deranjate de guvernarea USL.

Pentru ele timpul curge tot după calendarul şpăgilor boc-cu-boc. Sunt pitiţi în eşalonul doi al puterii şi încarcă în prostie firfireii.

Un anume Mondialu de prin Vale este vizir într-o dregătorie de lustruit şomeri. În câţiva ani, Mondialu şi-a tras vreo trei case şi-o maşină bengoasă. Sigur că solda lui de lefegiu nu acoperă averea, dar omul e înzestrat cu o mână cât cinci greble şi poate lua şi din puşculiţa cosmopolită a Europei.

Atât de mult bănet că poate da şi cu camătă. Şi dă!

Proiectele euro pe care le încalecă POSRU îi vâră în portmoneu cam cinci milioane de lei vechi pe zi. Sărbătorile legale şi duminicile nu sunt scutite de la cotizaţie.

Câţi bugetari se pot lăuda cu aşa venituri?

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Numărul pacienților decedați în județul Hunedoara, care au fost diagnosticați cu Covid 19, a ajuns la 16         REAL TIME – SINE DIE! Judeţul Hunedoara, incapabil să testeze Covid – 19 cu două aparate în dotare         Starea de Urgență prelungită cu o lună în România         Viorel Demean, șeful ISU Hunedoara, a fost externat din spital         Scrisoare deschisă Sindicatului Medicorul Honorem al medicilor de la Spitalul Județean din Deva         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 06 aprilie 2020         Tâlhărie în Călan         Coronavirus, situația la zi în 6 aprilie. Câte cazuri sunt în Hunedoara