Mondialu’ saltă banu’

Rămăşiţe pedeliste din instituţii publice papă bani grămadă fără să fie deranjate de guvernarea USL.

Pentru ele timpul curge tot după calendarul şpăgilor boc-cu-boc. Sunt pitiţi în eşalonul doi al puterii şi încarcă în prostie firfireii.

Un anume Mondialu de prin Vale este vizir într-o dregătorie de lustruit şomeri. În câţiva ani, Mondialu şi-a tras vreo trei case şi-o maşină bengoasă. Sigur că solda lui de lefegiu nu acoperă averea, dar omul e înzestrat cu o mână cât cinci greble şi poate lua şi din puşculiţa cosmopolită a Europei.

Atât de mult bănet că poate da şi cu camătă. Şi dă!

Proiectele euro pe care le încalecă POSRU îi vâră în portmoneu cam cinci milioane de lei vechi pe zi. Sărbătorile legale şi duminicile nu sunt scutite de la cotizaţie.

Câţi bugetari se pot lăuda cu aşa venituri?

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă + șaptesprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”