Matrafoxatu’ a mai dat o dumă

Primarul dromoman care vrea să strămute moţii în Banat a spart vreo şase miliarde de lei vechi pe tot felul de drumeţii. O cheltuială măricică spre foarte mare. Judecătorii spun – în jargon de specialitate – că banii au fost ciordiţi din visteria primăriei şi că ar trebui puşi la loc.

Cum drumeţiile nu se fac din opincă ca pe vremea lui Cârţan, dregătorul a cumpărat şi o dubă donată de englezi unui afacerist din Buzău care a vândut-o comunalului din Hunedoara.

Decât că utilitara e luată în concubinaj, fără acte şi nu poate fi înscrisă în circulaţie.

Asta nu înseamnă că duba nu circulă. Bate drumurile fest. Nelegal.

Fără numere, fără număr pe sub nasul poliţiştilor locali care belesc ochii în altă parte când trece „englezoaica” primăriei.

Povestea a ajuns şi pe la cei de sus care cercetează cazul.   

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”