Matrafoxatu’ a mai dat o dumă

Primarul dromoman care vrea să strămute moţii în Banat a spart vreo şase miliarde de lei vechi pe tot felul de drumeţii. O cheltuială măricică spre foarte mare. Judecătorii spun – în jargon de specialitate – că banii au fost ciordiţi din visteria primăriei şi că ar trebui puşi la loc.

Cum drumeţiile nu se fac din opincă ca pe vremea lui Cârţan, dregătorul a cumpărat şi o dubă donată de englezi unui afacerist din Buzău care a vândut-o comunalului din Hunedoara.

Decât că utilitara e luată în concubinaj, fără acte şi nu poate fi înscrisă în circulaţie.

Asta nu înseamnă că duba nu circulă. Bate drumurile fest. Nelegal.

Fără numere, fără număr pe sub nasul poliţiştilor locali care belesc ochii în altă parte când trece „englezoaica” primăriei.

Povestea a ajuns şi pe la cei de sus care cercetează cazul.   

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Ajutoare de urgență pentru familiile din județul Hunedoara afectate de inundații         STRAJA. Consiliul Județean Hunedoara continuă seria investițiilor care susțin dezvoltarea turismului         Accident în Deva, produs de un bărbat de 72 de ani         Vitezoman băut la volan         Spărgători de mașini prinși în Valea Jiului         Asistente de la Spitalul municipal Hunedoara infectate cu Covid 19         Tragedie pe o stradă din Orăștie         Un monument pe săptămână: CETATEA DACICĂ DE LA COSTEȘTI-BLIDARU         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         CJ Hunedoara: „Primăria Șoimuș este obligată să asigure un trafic sigur pe drumurile județene aflate în administrare temporară”         Masivul Parâng. Șantierul drumului județean 709F inspectat de reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara         LA TRÂNTĂ CU COVID 19. Luptătorii deveni așteaptă reluarea competițiilor         Accident mortal. Scene de groază pe șoseaua Hunedoara – Deva         Mii de puieți de păstrăv eliberați în apele Retezatului         Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș