Maşina poporului la poarta primarului

Se aude că nanele de bună credinţă dintr-o comună staţiune mai de jos pun de o grevă fiscală.

Asta de când primarele miluit se „fofoleşte” într-o maşină nouă.

Ei şi? Nu are omul voie să-şi ia limuzină? Păi nu, spun nanele, pentru că bijuteria de 50.000 de lei e luată din impozitele lor.

Că aşa e în administraţie, nu sunt bani ! De unde canalizări, asfalt şi civilizaţie, dacă maşinile sunt atât de scumpe.

Cu grijă pentru bunul public, primarele i-a făcut investiţiei şi un rodaj de calitate. Şi-a plimbat familia la mare cu maşina poporului, pe care, cu înaltă mândrie patriotică, o parchează seara de seara la poarta casei sale.

De i-ar spune poarta sa câte blesteme cad pe planetarele maşinii nu s-ar mai atinge de volanul ei veac.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 19 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident mortal. Scene de groază pe șoseaua Hunedoara – Deva         Mii de puieți de păstrăv eliberați în apele Retezatului         Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș         Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină