Mâna lungă a opoziţiei cere pomană

Viaţă grea în opoziţie, mai ales dacă eşti şef de partid şi personal ai pierdut toate confruntările electorale în care ai intrat. Slujbă pe alese – canci, sinecură publică pe cale politică – ioc. Şi uite aşa din ditamai demnitarul de pe vremea când partidul era în tot şi-n toate a ajuns şomer.

Vâjâie târgul cum că Preşedintele s-ar fi milogit de un coleg de partid (subaltern pe cale politică, dar ajuns stăpân peste oraş) să-i dea şi lui un fotoliu de director pe care să-şi aşeze ciolanele ostenite. Dar alesul nici n-a vrut să audă, s-a făcut că plouă.

Mai pe urmă Preşedintele a mers cu mâna-ntinsă la politicienii roşii că ei sunt acum pe cai mari. Oamenii cu trandafirii i-au propus un post mărunţel de execuţie, însă Preşedintele a ripostat că nu poate sta decât pe funcţie de şef.

Aşa că până la urmă opoziţia e condusă de un bărbat de stat care chiar stă.

În şomaj        

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident rutier pe Autostrada Lugoj – Deva         TIR-urile vor avea liber pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Teren sintetic de sport în curtea Școlii generale 7, din Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara va fi iluminată arhitectural. Reabilitarea mai așteaptă         Câte cazuri de Covid 19 mai sunt „active” în județul Hunedoara         Cadavrul unei femei, găsit în spatele unui bloc, din Hunedoara         Anchetă penală după ce o călugăriță l-a acuzat de hărțuire pe bărbatul care a întrerupt slujba la Mănăstirea Jieț         Covid 19. Situația la unitățile spitalicești și centrele rezidențiale din subordinea CJ Hunedoara         Măgura Călanului, cariera dacică uitată de autorități         Accident rutier la Ohaba, pe DN 68 A Deva – Lugoj. Un autotren s-a răsturnat         Încă un deces al unei hunedorence infectată cu noul coronavirus         Daria Călugăru, finalistă la „Românii au talent”. Eleva din Deva are nevoie de susținerea noastră         Minologhion din secolul al XVIII-lea, restaurat la Muzeul Civilizației Dacice și Romane         Accident rutier pe șoseaua Simeria – Hațeg         Contrabandă cu țigări în Petroșani         Bogdănel Nițu, lăsat fără mașina de lux. Mesajul fostului cap al lumii interlope din Deva         Reacția Patriarhiei, după scandalul iscat la biserica din Jieț         CJ Hunedoara a numit o conducere nouă la SJU Deva         Rețea importantă de traficanți de droguri, pedepsită cu închisoarea         Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara