Mâna lungă a opoziţiei cere pomană

Viaţă grea în opoziţie, mai ales dacă eşti şef de partid şi personal ai pierdut toate confruntările electorale în care ai intrat. Slujbă pe alese – canci, sinecură publică pe cale politică – ioc. Şi uite aşa din ditamai demnitarul de pe vremea când partidul era în tot şi-n toate a ajuns şomer.

Vâjâie târgul cum că Preşedintele s-ar fi milogit de un coleg de partid (subaltern pe cale politică, dar ajuns stăpân peste oraş) să-i dea şi lui un fotoliu de director pe care să-şi aşeze ciolanele ostenite. Dar alesul nici n-a vrut să audă, s-a făcut că plouă.

Mai pe urmă Preşedintele a mers cu mâna-ntinsă la politicienii roşii că ei sunt acum pe cai mari. Oamenii cu trandafirii i-au propus un post mărunţel de execuţie, însă Preşedintele a ripostat că nu poate sta decât pe funcţie de şef.

Aşa că până la urmă opoziţia e condusă de un bărbat de stat care chiar stă.

În şomaj        

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

opt + nouăsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj