Mâna lungă a opoziţiei cere pomană

Viaţă grea în opoziţie, mai ales dacă eşti şef de partid şi personal ai pierdut toate confruntările electorale în care ai intrat. Slujbă pe alese – canci, sinecură publică pe cale politică – ioc. Şi uite aşa din ditamai demnitarul de pe vremea când partidul era în tot şi-n toate a ajuns şomer.

Vâjâie târgul cum că Preşedintele s-ar fi milogit de un coleg de partid (subaltern pe cale politică, dar ajuns stăpân peste oraş) să-i dea şi lui un fotoliu de director pe care să-şi aşeze ciolanele ostenite. Dar alesul nici n-a vrut să audă, s-a făcut că plouă.

Mai pe urmă Preşedintele a mers cu mâna-ntinsă la politicienii roşii că ei sunt acum pe cai mari. Oamenii cu trandafirii i-au propus un post mărunţel de execuţie, însă Preşedintele a ripostat că nu poate sta decât pe funcţie de şef.

Aşa că până la urmă opoziţia e condusă de un bărbat de stat care chiar stă.

În şomaj        

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu         Sprijin din partea Episcopiei Devei și Hunedoarei la început de an școlar         REACŢII DUPĂ PICHETAREA PREFECTURII. Uzina Mecanică Orăştie, sub control încrucişat. Urmează DNA?         Florin Oancea, alături de elevii deveni         Viorica Dăncilă a deschis anul școlar la Sântamaria Orlea