Limbricul are culoare politică

Deontologul care face valuri în spaţiul virtual cu moralitatea, cinstea şi imparţialitatea lui şi-a găsit un băsănău nou de luat la mozol. Într-o lume de rahat nu au cum să moară de foame limbricii.

Viermişorul nu e subiect de bârfă şi dacă aceste rânduri au fost totuşi scrise, ele au în atenţie lumea politică.

Deontologul care umple de flegme toate dosurile pe care le-a şlefuit în limbi mai-nainte a primit o ciosvârtă de ros la partidul portocaliu.

Ar fi devenit purtător de vorbe la PDL.

Plătit să scrie în limbi. Abjecţiile pe care le varsă cu obstinaţie de câteva luni în spaţiul public au căpătat acum o noimă: trebuia să placă noilor lui stăpâni.

Stăpâni care vor fi următoarea ţintă a flegmelor pline de RESPECT, atunci când alţi moguli o să-i ofere şansa unor fese proaspete.  

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Limbricul are culoare politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece + douăzeci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Hunedoreni arestați pentru trafic de persoane         DECLARAȚIA LUI CĂLIN POPESCU TĂRICEANU PRIVIND SIGLA ȘI DENUMIREA PARTIDULUI ALDE ROMÂNIA         Carmen Hărău: “Politica trebuie să fie soluţia, nu problema!”         Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României