Limbricul are culoare politică

Deontologul care face valuri în spaţiul virtual cu moralitatea, cinstea şi imparţialitatea lui şi-a găsit un băsănău nou de luat la mozol. Într-o lume de rahat nu au cum să moară de foame limbricii.

Viermişorul nu e subiect de bârfă şi dacă aceste rânduri au fost totuşi scrise, ele au în atenţie lumea politică.

Deontologul care umple de flegme toate dosurile pe care le-a şlefuit în limbi mai-nainte a primit o ciosvârtă de ros la partidul portocaliu.

Ar fi devenit purtător de vorbe la PDL.

Plătit să scrie în limbi. Abjecţiile pe care le varsă cu obstinaţie de câteva luni în spaţiul public au căpătat acum o noimă: trebuia să placă noilor lui stăpâni.

Stăpâni care vor fi următoarea ţintă a flegmelor pline de RESPECT, atunci când alţi moguli o să-i ofere şansa unor fese proaspete.  

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Limbricul are culoare politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi + opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj