La Calu’ Bălan cu birjar pohui

Un accident electoral l-a aruncat pe divanul de primar într-un municipiu cu tradiţie cărturărească. Dacă nu erau luaţi de valul USL-ist, orăşenii nu l-ar fi votat nici bătuţi cu biciul ca pe Calu’ Bălan.

Acum primarului „roşior” nu-i mai ajunge plebea nici cu prăjina la nas. În sferele înalte prin care îşi poartă peşcheşul doar comisioanele grase îi mai trec pe dinainte.

Din aste binecuvântate pricini, primarul dă cu copita şi-şi bagă potcoava în ele de fonduri europene de la care nu se poate ciordi nimic că stau arnăuţii UE cu ochii pe parale ca pe butelie. Nu vrea bani comunitari şi pace.

Chit că reţeaua de apă a oraşului e plină de spărturi, pe primar îl doare-n ciur de lume.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 15 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Gospodării inundate în Silvașul de Sus         Pentru unii mumă, pentru popor ciumă         Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2