La Calu’ Bălan cu birjar pohui

Un accident electoral l-a aruncat pe divanul de primar într-un municipiu cu tradiţie cărturărească. Dacă nu erau luaţi de valul USL-ist, orăşenii nu l-ar fi votat nici bătuţi cu biciul ca pe Calu’ Bălan.

Acum primarului „roşior” nu-i mai ajunge plebea nici cu prăjina la nas. În sferele înalte prin care îşi poartă peşcheşul doar comisioanele grase îi mai trec pe dinainte.

Din aste binecuvântate pricini, primarul dă cu copita şi-şi bagă potcoava în ele de fonduri europene de la care nu se poate ciordi nimic că stau arnăuţii UE cu ochii pe parale ca pe butelie. Nu vrea bani comunitari şi pace.

Chit că reţeaua de apă a oraşului e plină de spărturi, pe primar îl doare-n ciur de lume.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Hunedoreni arestați pentru trafic de persoane         DECLARAȚIA LUI CĂLIN POPESCU TĂRICEANU PRIVIND SIGLA ȘI DENUMIREA PARTIDULUI ALDE ROMÂNIA         Carmen Hărău: “Politica trebuie să fie soluţia, nu problema!”         Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României