Justiţia dă iama în sănătate

businesswoman_-_angryEconomista de la sănătate învârte posturile sistemului cum rostogoleşte purcica dovleacul, ca să folosim şi noi o expresie la modă în aceste zile.

Contabila a jucat la loto destinul unui angajat pe care l-a lăsat fără slujbă cu de la sine putere, în total dispreţ faţă de lege.

De această dată, mizeria nu mai poate fi acoperită ca frauda de la loterie şi economista va da socoteală.

O primă instanţă de judecată a dat dreptate angajatului ceea ce înseamnă că trebuie repus pe post şi să i se plătească salariile din urmă pe perioada cât a fost ţinut pe tuşă.

Sursele noastre spun că fapta contabilei a ajuns şi la procurori.

Penala urmează să dea cu subsemnatul.

Şi încă ceva: păgubaşul se ţine scai de poala fiscului ca salariile pe care nu le-a încasat să fie recuperate din conturile personale ale contabilei căci ea a comis abuzul.

Oricum la câte tunuri a tras până acum are de unde să plătească.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”         2020, AN ELECTORAL. Ruinele Devei în vizorul Primăriei