Justiţia dă iama în sănătate

businesswoman_-_angryEconomista de la sănătate învârte posturile sistemului cum rostogoleşte purcica dovleacul, ca să folosim şi noi o expresie la modă în aceste zile.

Contabila a jucat la loto destinul unui angajat pe care l-a lăsat fără slujbă cu de la sine putere, în total dispreţ faţă de lege.

De această dată, mizeria nu mai poate fi acoperită ca frauda de la loterie şi economista va da socoteală.

O primă instanţă de judecată a dat dreptate angajatului ceea ce înseamnă că trebuie repus pe post şi să i se plătească salariile din urmă pe perioada cât a fost ţinut pe tuşă.

Sursele noastre spun că fapta contabilei a ajuns şi la procurori.

Penala urmează să dea cu subsemnatul.

Şi încă ceva: păgubaşul se ţine scai de poala fiscului ca salariile pe care nu le-a încasat să fie recuperate din conturile personale ale contabilei căci ea a comis abuzul.

Oricum la câte tunuri a tras până acum are de unde să plătească.

Comentarii FB

comentarii




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece + patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare         PE MUNTE. Cetățeni străini, salvați de jandarmi         Tânără condamnată după ce ascuns droguri în vagin pentru a le livra deținuților         SPARG LIMITELE PENIBILULUI. CJH face turismul de rahat (la propriu) în Sarmizegetusa Regia         Ce s-a ales de fosta Școală 10 din Hunedoara, unde învățau 1.500 de elevi         Caz șocant în comuna Pui: o elevă de opt ani a fost abuzată de învățător         PRIMĂRIA DEVA. Ajutor pentru încălzirea locuinţei         CU BANI FDI. Bucureşci: Iluminat public european până de Paşte         Soarta tristă a „autostrăzii – muzeu”, părăsită de două luni